""
""

NAJAVA DANA (ponedeljak 20.jun): Bitka Ostrvljana i Slovena u Francuskoj! Tu su i Belorusi, Klasiko i Trostruki superpar

Vreme čitanja: 4min | pon. 20.06.16. | 09:33

Pogledajte koji nas to interesantni događaji očekuju danas i koje mečeve samo u MOZZARTU možete odigrati po većim kvotama

Nema stajanja dok traja Prvenstvo Evrope. Danas ćemo videti dvostruki dvoboj Slovena i Ostrvljana u Francuskoj i konačan rasplet u Grupi B. Takođe, pored mečeva na evropskoj smotri fudbala očekuju nas uzbuđenja i u prvenstvu Belorusije. Tu su i neizbeženi skandinavci, kao i košarkaški Klasiko. Većinu tih mečeva moći ćete da odigrate po znatno povoljnijim kvotama u kladionicama MOZZART u okviru ponude Trostruki superpar.

GRUPA SUPER 4

Izabrane vesti

(Pravila za grupu Super 4: Ako na tiketu imate četiri para, možete da dodate jedan meč iz grupe Super 4)

227: RUSIJA - VELS, 21.00
(Fudbal, Prvenstvo Evrope)

Rusi nemaju pobedu na poslednja četiri meča. Na svakoj od tih utakmica došlo je gg i 2-3 gola. Baćuške su osvojile samo bod u prva dva kola i samo ih trijumf održava na površini. Vels ima polovičan učinak. Rusi su pobedili Vels na tri poslednja susreta.

Očekuje nas vrlo tvrd i neizvestan meč. Tome u prilog i kvota. Kec vredi 2,70, a u Trostrukom superparu 2,85.

228: SLOVAČKA - ENGLESKA, 21.00
(Fudbal, Prvenstvo Evrope)

Englezi bi pobedom overili prvo mesto u grupi, ali daleko od toga da su Slovaci bez ambicija. Predvođeni strašnim Hamšikom savladali su Ruse i iskupili se za poraz od Velsa. Na prethodna dva meča Slovaka došlo je gg i 2-3 gola. Engleska je bila bolja u prethodna tri meča protiv Slovačke.

Kvota na Engleze iznosi 1,88, a u Trostrukom superparu 2,00

5467: LANDSKRONA - PRESPA, 19.00

(Fudbal, Švedska 1)

Sudar ekipa iz vrha tabele švedskog šampionata. Landskrona je favorit gledajući tabelu pošto je druga na tabeli, dok je Prespa četvrta. Prespa je u boljoj formi jer je u poslednjih pet utakmica bez poraza, a Landskorna je vezala dva meča bez pobede. Tradicija ide u korist ekipe Prespa jer je dobila tri od poslednjih pet mečeva.

Kvota na Landskronu iznosi 1,95, a u Trostrukom superparu 2,05.

7010: REAL - BARSELONA (1:1), 20:00

(Košarka, Španija 1)

Prvi meč je pripao Barseloni u poslednjim sekundama, u drugom je Real Madrid dobio 20 razlike i pred selidbu seriju u Madrid sebe postavio kao favorita. Deluje da Madriđani imaju širi spektar opcija i da su favoriti u naredna dva meča pred svojom publikom. Barseloni ide naruku statistika pošto Blaugrana dobila četiri od poslednjih šest međusobnih susreta.

Real je favorit sa kvotom 1,40 koja u Trostrukom superparu iznosi 1,50.

Kompletnu ponudu za grupu 4 pogledajte na sajtu mozzartbet.com

GRUPA SUPER 6

(Pravila za grupu Super 6: Ako na tiketu imate šest parova (nema veze što vam je peti iz grupe Super 4), možete da dodate jedan meč iz grupe Super 6)

1248: DINAMO MINSK - NEMAN, 18.00
(Fudbal, Belorusija)

Dinamo je jedan od favorita za titulju u Belorusiji. Ima četiri pobede u nizu. Neman je fenjaraš. U prvih 12 kola osvojio je samo šest bodova. Gost je u seriji od četiri poraza. Na prethodnih šest mečeva ova dva tima došla su 0-2 gola.

Dinamo je favorit sa kvotom 1,22 koja u Trostrukom superparu iznosi 1,35.

1246: ŠATJOR SOLIGARSKA- MINSK I, 18.30
(Fudbal, Belorusija)

Šahtjor igra vrlo dobro ove sezone. Trenutno su  trećeplasirani tim beloruskog prvenstva. Na poslednjih pet mečeva imaju četiri pobede i jedan poraz. Sa druge strane gosti imaju samo jedan trijumf u prethodnih pet utakmica.

Kvota na domaćina iznosi 1,50, a u Trostrukom superparu 1,65.

5447: UMEA - LULEA, 19:00

(Fudbal, Švedska dvizija 1)

Umea je na 3. poziciji, dok je Lulea pretposlednja i vezala je tri poraza. Umea s druge strane ima tri vezane pobede i u odličnom je naletu. Kada su poslednjih pet mečeva u pitanju izjednačeni su - imaju po dve pobede i remi. Od toga je u tri meča bilo 4+.

Kvota na domaćina iznosi 1,42, a u Trostrukom superparu 1,55.

Kompetnu ponudu za grupu 6 pogledajte na sajtu mozzartbet.com

GRUPA SUPER 8

(Pravila za grupu Super 8: Ako na tiketu imate osam parova, možete da dodate jedan meč iz grupe Super 8 trostrukog superpara. Nema veze što na redu pet već postoji meč iz grupe Super 4 i/ili na redu sedam imate meč iz grupe Super 6 trostrukog superpara)

U današnjoj najavi dana nemamo parove iz grupe 8 što ne znači da ih nema u ponudi kladionice MOZZART.

Kompletnu ponudu za grupu 8 pogledajte na sajtu mozzartbet.com

1247: GORODEJA - SLAVIJA MOZIR, 17.30
(Fudbal, Belorusija)

Dva tima koji imaju ambiciju da budu u zlatnoj sredini. Slavija Mozir trenutno bolje stoji i ima tri boda više u odnosu na današnjeg rivala. Na poslednja četiri susreta Gorodeje došlo je 2-3 gola. Slavija nije izgubila od Gorodije na prethodnih šest susreta.

4832: KANAZAVA - OKAJAMA, 12.00

(Japan, Divizija 2)

Okajama je favorit. To je 4. klub šampionata, naspram poslednjeplasirane Kanazave. Kanazava je povezala tri poraza i dva remija u poslednjih pet mečeva, dok Okajama ima četiri pobede u psolednjih pet utakmica. Zanimljivo, do sada su se sastali dva puta i oba puta je bilo nerešeno - 0:0 i 1:1.


tagovi

sportskoklađenjenajava danameđunarodni fudbalEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara