"Milica Dabović sa stručnim štabom"
"Milica Dabović sa stručnim štabom"

NAJAVA DANA (četvrtak, 11. jun): Košarkašice kreću na Evrobasketu, nastavlja se borba na Mundijalitu, počinje i Kopa Amerika!

Vreme čitanja: 3min | čet. 11.06.15. | 08:01

Pogledajte koji nas to najzanimljiviji događaji očekuju danas

Izabrane vesti

Nemačka i Nigerija u borbi za četvrfinale Svetskog prvenstva do 20 godina. Panceri su sa tri ubedljive pobede stiglu do osmine finala, dok je Nigerija prošla dalje kao drugoplasirana selekcija Grupe E iza Brazila, od kojeg je doživela jedini poraz u dosadašnjem toku turnira i to na samom startu.

8673: BRAZIL M20 - URUGVAJ M20, 09.30
(Fudbal, Mundijalito)

Brazil je imao i manjih padova na početku Svetskog prvenstva, ali je ostvario sve tri pobede u grupnoj fazi takmičenja i pokazao da je jedan od favorita za plasman u samu završnicu turnira. Urugvaj je imao samo jednu pobedu u Grupi D i to nad selekcijom Srbije, ali ni tada nije bio bolji protivnik, pa ostaje da se vidi kako će se suprostaviti Brazilu.

8674: PORTUGALIJA M20 - NOVI ZELAND M20, 09.30
(Fudbal, Mundijalito)

Portugalci su bili siloviti u grupnoj fazi takmičenja i nemaju nameru da se zaustave na startu nokaut faze. Domaćin je prvi deo takmičenja završio kao najbolja trećeplasirana selekcija, ali je pobedu ostvario tek u poslednjem kolu protiv slabašnog Mjanmara, pa će mu biti izuzetno teško protiv razigrane Portugalije.

8098: VIKMAJER - JOVANOVSKI, 13.05
(Tenis, VTA Notingem)

Nakon nekoliko razočaravajućih poraza, Janina Vikmajer je na startu turnira u Notingemu savladala Italijanku Karin Knap i prekinula nezahvalan niz. Bojana Jovanovski je Rolan Garosu stala na drugom koraku, gde je poražena od Done Vekić, a na startu Notingema eliminisala je Amerikanku Nikol Gibs. Do sada su se sastajale četiri puta i svaki put je slavila Janina Vikmajer.

7036: LETONIJA W - SRBIJA W, 16.30
(Košarka, Evropsko prvenstvo za žene)

Letonke su igrale promenljivo u prijateljskim mečevima pred početak Evrobaskta, dok su Srpkinje bile gotovo perfektne. Izabranice Marine Maljković su sa velikim samopuzdanjem stigle na turnir, s obzirom da su na prošlom Evropskom prvenstvu bile četvrte. Baš tada su se i sastale sa Letonkama i slavile rezultatom 62:56.

7023: EFES - KARŠIJAKA, 19.00
(Košarka, Turska plej-of)

Karšijaka je u prvom meču finalne serije pokazala da se nije slučajno našla u borbi za trofej i umalo došla do brejka u prvom meču. Ipak, iznenađenje u Istanbulu sprečio je iskusni srpski centar Nenad Krstić, koji je u završnici meča preuzeo odgovornost i doneo slavlje ekipi Dušana Ivkovića.

4032: SARAGOSA - ĐIRONA, 20.00
(Fudbal, Španija 2 plej-of)

Na La Romaredi se igra prvi susret polufinala baraža za plasman u Primeru. Gosti u Aragoniju stižu ohrabreni nizom od devet utakmica bez poraza (sedam pobeda, dva remija) i zabrinuti činjenicom da su izgubili sva tri dosadašnja duela na stadionu Saragose.

7027: VALENSIJA - REAL MADRID, 21.00
(Košarka, Španija plej-of)

Prvak Evrope je vratio brejk u utorak veče i ukoliko večeras pobedi plasiraće se u finale. Kraljevski klub je dobio poslednja tri gostovanja u Valensiji, ali pre toga isto toliko utakmica nije znao za triijumf. Valensija lošije igra pred svojim navijačima, jer je prethodno izgubila dva meča od Bilbaa kod kuće.

6646: ŠPANIJA - KOSTARIKA, 22.00
(Fudbal, prijateljska utakmica)

Crvenoj furiji je ovo priprema za daleko važniji kvalifikacioni duel u Belorusiji 14. juna. Selekcija Visentea del Boskea odigrala je četiri meča na svom terenu posle kraha na Mundijalu i zabeležila tri pobede, ali i poraz od prvaka sveta Nemačke (0:1). Kostarika je posle SP najpre vezala šest mečeva bez poraza, a onda u poslednja tri nije slavila, a na dva od pomenuta tri meča nije dala ni gol.

8656: ČILE - EKVADOR, 01.30
(Fudbal, Kopa Amerika)

Uvodna utakmica na šampionatu Južne Amerike. Domaćin ima naglašene ambicije i izuzetno dobre rezultate na svom terenu u poslednje vreme, gde je na poslednjih šest mečeva zabeležio četiri pobede, remi i samo jedan poraz (Urugvaj 1:2). Ekvador je u generalnoj probio isprašio Panamu (4:0), ali se ne snalazi u gostima (dva poraza i remi u 2015).

(FOTO: Star Sport)


tagovi

najava danameđunarodni fudbalkladjenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara