""
""

Nađ: Hoćemo Klea, makar i na šest meseci! Zvezda mora da plati obeštećenje za Šiškova

Vreme čitanja: 2min | čet. 19.09.13. | 15:13

Sportski direktor Partizana kaže da se u Humskoj razmatra opcija o povratku Brazilca koji je miljenik Grobara i objašnjava situaciju sa kadetom koji je odlučio da pređe na Marakanu

Jedan od najboljih stranaca u istoriji srpskog fudbala i miljenik Grobara, Gabrijel Kleverson KordovaKleo otvorio je dušu za MOZZART Sport i poručio da bi voleo da se vrati u Partizan. Mnogi navijači Partizana su sa oduševljenjem dočekali ovu vest i zahtevaju od uprave kluba da reaguje na Kleovu želju i da vrati Brazilca u Humsku. Podsetimo da je Kleo trenutno član japanskog Kašiva Rejsola, gde igra kao pozajmljen igrač kineskog Gvangžu Evergrandea.

Izabrane vesti

Sportski direktor Albert Nađ kaže za naš portal da bi svi u klubu voleli da vrate Klea i da će Partizan to i pokušati.
„Naravno da bismo voleli da se igrač takvih ljudskih i fudbalskih kvaliteta vrati u Partizan i učinićemo sve  što je u našoj moći da ga dovedemo. To podrazumeva razmatranje opcija njegovog ugovora sa Kinezima, da li i kada postoji šansa da dođe kod nas. Makar i na pozajmicu. Šest meseci – šest meseci, što da ne? Bili bismo zadovoljni. A, s druge strane moramo da imamo u vidu činjenicu da čovek igra polufinale Lige šampiona Azije i da će možda Japanci biti zainteresovani da ga zadrže. U svakom slučaju, mnogo kockica je potrebno da se složi... Ali, da! Ko ne bi voleo Klea u Partizanu?“, kaže Nađ za MOZZART Sport.

Mnogo pažnje je izazvala informacija da talentovani Marko Šiškov iz omladinskog pogona prelazi u Crvenu zvezdu? Sportski direktor Partizana se potrudio da objasni celu situaciju...
„Situacija oko njega je takva da dečko nije želeo da potpiše stipendijski ugovor. Direktor omladinske škole Momčilo Vukotić je obavio razgvor sa roditeljima jer je fudbaler maloletan i ponudio stipendijski ugovor, ali su roditelji to odbili. I zašto bi onda Partizan zadržavao nekoga ko nema interes da igra u njemu? U ovom slučaju ne možemo da ga zadržimo, ali možemo da dobijemo obeštećenje prema propisima i to na zimu kad njegov novi klub Crvena zvezda bude želela da ga registruje“, poručio je Nađ.

(FOTO: MN Press)


tagovi

Albert NađKleoMarko ŠiškovFK PartizanSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara