"Nenad Adamović u duelu sa Vladimirom Volkovim na meču Partizan - Smederevo"
"Nenad Adamović u duelu sa Vladimirom Volkovim na meču Partizan - Smederevo"

Nađ: Adamović - interesantan za Partizan

Vreme čitanja: 2min | pon. 17.06.13. | 17:42

Sportski direktor crno-belih potvrdio i da je Aksentijević uvek aktuelan i dodao da je klub izašao u susret Stojkovićevoj želji da promeni sredinu

Nenad Adamović u duelu sa Vladimirom Volkovim na meču Partizan - SmederevoStarosedeoci na planini - novajlije na čekanju. Dok fudbaleri Partizana na Zlatiboru hvataju zalet za novu sezonu, navijači čekaju da rukovodioci povuku prvi konkretan potez u prelaznom roku, a sudeći prema najavama sa svih strana prvi bi u Humsku 1 mogao da stigne – Nenad Adamović (24).

Tačnije, da se vrati, pošto je brzonogi krilni vezista Hajduka do 2010. bio pod ugovorom sa crno-belima, a sad bi zaobilaznim putem, posle dokazivanja u Teleoptiku, epizoda u Metalcu (GM), Smederevu i Kuli u mogao ponovo da kroči na Topčidersko brdo.
Adamović je interesantan igrač za Partizan. Ne krijemo da nam je u fokusu, ceneći sve što je pokazivao u mlađim kategorijama. Kasnije je išao na kaljenje u druge klubove Super lige, ali ne bi bio prvi fudbaler koji je zaobilaznim putem stigao do prvog tima, sličnu rutu prošao je i Saša Marković“, podseća Albert Nađ na fantastične partije koje su momka iz Topole svojevremeno dovele u tim Evrope za igrače omladince, zajedno sa još jednim nekadašnjim crno-belim biserom, Nikolom Gulanom.

Izabrane vesti

Sportski direktor Paritzana nije mogao da precizira da li će se realizivati transfer fudbalera Hajduka, ali je potvrdio da se i Nikola Aksentijević nalazi na spisku želja šampiona.
Aksentijević je uvek aktuelan za Partizan. Videćemo narednih dana šta će se desiti po tom pitanju“.

Albert Nađ je dopunio i vest da će se klub ovog leta verovatno rastati sa prvim golmanom Vladimirom Stojkovićem.
Stojke je izrazio želju se oproba u drugoj sredini, smatra da još jedan ugovor u inostranstvu može da odradi. Mi smo izašli u susret toj njegovoj nameri, dozvolili da rešava status, naravno, uz određene uslove, ali nikako ne bih voleo da se ovo protumači kao da se odričemo Vlade. Naprotiv, izutetno je značajan za našu ekipu, ali ponavljam da je to njegova želja“.

U tom slučaju Partizan bi krenuo u potragu za još jednim golmanom, prethodnih dana pominjala se mogućnost angažmana Milana Lukača iz OFK Beograda, mada direktor imena čuva u tajnosti.
Partizan bi, u svakom trenutku, trebalo na raspolaganju da ima tri golmana“.

Na kraju, direktor Partizana potvrđuje da su svi reprezentativci, osim Stojkovića i Mitrovića (dolazi 24. juna), danas obavili neophopdne medicinske testove i da će se sutra pridružiti saigračima na Zlatibioru.
Svi su na vreme stigli u Beograd i od sutra će biti na raspolaganju šefu struke Vuku Rašoviću“, misli Nađ na Ivanova, Volkova, Aškovskog, Jojića i Brašanca.

 

(FOTO: MN Press)


tagovi

Albert NađHajduk SplitNenad AdamovićFK PartizanSrbijaSuperligaVladimir Stojković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara