"Rafael Nadal"
"Rafael Nadal"

Nadal: I Federer i Bjorg su imali loše serije, niko nije večan

Vreme čitanja: 1min | uto. 28.04.15. | 19:26

Španski teniser se nada povratku u staru formu

Rafael NadalNije Rafael Nadal ono što je nekada bio, ali to ne znači da se neće vratiti u staru formu. Na jednoj konferenciji za medije na Maljorci govorio je o tome kako svaki teniser, pa bili oni i najbolji, imaju teške momente u karijeri. Bik sa Maljorke se nada da će njegova loša serija proći i da će biti onaj stari.
Ni Bjorn Borg i Rodžer Federer nisu bili savršeni, imali su teške periode u karijeri. Tako nisam ni ja. Ni najveći u istoriji sporta nisu večni“, rekao je Nadal novinarima.

On je dodao da mu je san da osvaja što više titula. Španac smatra da nema ništa čudno u tome što gubi malo više mečeva nego obično i da to tako biva u sportu.
Moj posao je da odgovorim na sve ovo kao što sam cele svoje karijere to radio. I uveren sam da ću uspeti“, rekao je Nadal koji je u Barseloni doživeo veoma ranu eliminaciju od Fabija Fonjinija.

Izabrane vesti

Španac će moći da pokaže u kakvoj je formi već od 4. maja kada počinje Master turnir u Madridu, a još se ne zna da li će na tom turniru voditi borbe protiv Novaka Đokovića. Sigurno je da publika u glavnom gradu Španije želi da vidi taj duel.

(FOTO: Action images)


tagovi

Bjorn BorgŠvedskaŠvajcarska 1ŠpanijaRodžer FedererRafael Nadal

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara