"Možda samo razgovaraju?"
"Možda samo razgovaraju?"

Nacionalni tim ili bordel?

Vreme čitanja: 1min | pet. 04.04.14. | 14:27

Reprezentativci Obale Slonovače se, tvrde tamošnji mediji, pred svaku utakmicu druže sa prostitukama. Selektor Sabri Lamuši navodno je izgubio kontrolu nad ekipom

Možda samo razgovaraju?Kvalifikacije su završene bez poraza, ali fudbalski fanatici u Obali Slonovače nisu impresionirani, a još manje mirni pred Mundijal u Brazilu. Jer, čini se da su se Digije Drogba i družina prerano "raspištoljili".

Abidžan Sports, naime, piše da su orgije postale redovne u karantinima nacionalnog tima. Prostituke su navodno postale omiljeno "sredstvo" reprezentativaca za relaksaciju, pa je pred prijateljski susret sa Belgijom 3. marta hotel u Briselu bio pun "prijateljica noći".

Izabrane vesti

Pomenuti list piše da nekoliko članova nacionalnog tima pred okršaj sa Belgijancima (2:2) uopšte nije spavalo, ali imena nisu objavljena.
"Nacionalni tim je postao bordel", prenosi list izjavu neimenovanog izvora i nastavlja tvrdnjom da je raskalašnih žurki bilo i pred prijateljski susret sa Meksikom u Njujorku avgusta prošle godine (Obala Slonovače izgubila sa 1:4).

Znanje selektora Sabrija Lamušija ne dovodi se u pitanje. Kao ni njegov autoritet. Jer ga, tvrde mediji u Obali Slonovače, Lamuši odavno nema.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Sabri Lamušireprezentativni fudbalObala Slonovače

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara