Na šta spade nekadašnji šampion...

Vreme čitanja: 2min | čet. 08.11.18. | 09:01

Fudbaleri Arnet Gardensa daleko su od borbe za titulu

Ovih dana su u centru pažnje Liga šampiona, Liga Evrope i Evroliga, ali pri sastavljanju tiketa treba obratiti pažnju i na manje popularne šampionate u kojima se neretko kriju jake kvote i potencijalni dobitak.

Zato, danas o Jamajki. Tamošnja Premijer liga je, kao i sama država, zaista posebna, interesantna, napeta, šarena... I puna kontradiktornosti.

Izabrane vesti

Primera radi, Arnet Gardens je bio šampion pre dve sezone, odlično su gurali i u prošloj, ali na kraju nisu uspeli da odbrane tron. Glavni uzrok loših partija je bizaran -  igrači nisu primali plate! Fudbaleri Arnet Gardensa su na prelazu iz 2017. u 2018. godinu nekoliko sedmica bili u štrajku jer nisu dobili naknade za novembar i odbijali su da treniraju. Niko od klupskih čelnika nedeljama nije želeo da priča za medije na ovu temu, ali je ubrzo predsednik Patrik Roberts organizovao sastanak sa igračima i naizgled izgladio stvari.

Naizgled, jer prošlosezonski i rezultati iz tekuće takmičarske godine nikako ne idu u prilog tome da su dve strane pronašle zajednički jezik. Štaviše, na kraju je Roberts morao da podnese ostavku. Tamošnji mediji pišu da nije prvi put da se ovo događa. Zamislite šta će da bude ako još jednom ne kapne lova na vreme? Očigledno je Arnet Gardens u totalnom rasulu...

Nije slučajno što je ovaj tim od navodnog izglađivanja stvari prvo završio na drugom mestu, a sada je posle osam kola tek sedmi uz skor od tri pobede, dva remija i tri poraza. Štrajk, neredovni treninzi, nesređena glava, a možda su igrači i dalje u nekoj vrsti tihog protesta. Ko zna. Sve ima svoje.

Večeras Arnet Gardens gostuje pretposlednjem Danbiholdenu. Domaćin je bez pobede kod kuće, gosti još nisu trijumfovali na strani. Ipak, vredi ispratiti 1X. Danbiholden je nedavno remizirao kod kuće sa Kavalijeom iz gornjeg dela tabele. Pritom, Arnet Gardens nije slavio na četiri prethodna duela. 

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Čet 21:00 8626 JAM 1 Dunbeholden - Arnett Gardens ds 1X 1,32
Ukupna kvota1,32

JAMAJKA 1 - 9. KOLO:

Sreda

Maunt Plezant - Reno 1:0 (0:0)

Četvrtak

Harbor Vju - Kavalije 1:0 (0:0)
Tivoli Gardens - Hambl Lajons 1:3 (1:2)

21.00: (3,25) Montego Bej  (2,90)  UVI (2,35) 
21.00:  (2,45) Danbiholden  (2,85)  Arnet Gardens (3,10) 

Petak

01.00:  (3,25) Voterhaus  (2,75)  Portmor Junajted (2,45) 

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama

Foto: Shutterstock


tagovi

sportsko klađenjeArnet GardensJamajka 1

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara