"Zanima ga samo Liga šampiona: Lakazet"
"Zanima ga samo Liga šampiona: Lakazet"

Na Ostrvu i radnička klasa ima love: Lakazet je Bilićev bingo od 40.000.000 evra!

Vreme čitanja: 2min | pet. 18.03.16. | 10:59

Lekip tvrdi da je Dimitri Paje već dobio instrukcije od menadžera da nagovori zemljaka da se preseli u Vest Hem

Zanima ga samo Liga šampiona: Lakazet

Izgleda da će predstojeće leto biti jedno od najburnijih u istoriji Vest Hema, barem kada se radi o transferima fudbalera. Klub koji je simbol radničke klase uskoro bi mogao da krene stazom bogataša pogotovo nakon što se od jeseni preseli na velelpni Olimpijski stadion u Londonu.

Izabrane vesti

Dobar stadion i velika poseta zahtevaće i top pojačanja, a nakon što su vezali novim ugovorom prvu zvezdi tima Dimitrija Pajea, što su blizu dogovora sa Manuelom Lancinijem i što su kaparisali za leto Norvežanina Havarda Nordvejta iz Menhengladbaha, čelnici Čekićara kreću po top zvezdu.

Francuski Lekip u današnjem izdanju tvrdi da je menadžer Vest Hema Slaven Bilić kontaktirao čelnike Liona oko kupovine prve zvezde ovog tima Aleksandrea Lakazeta. Prema navodima ovog lista, Čekićari su spremni da izdvoje čak 40.000.000 evra za 24-godišnjeg napadača.

Šta više, hrvatski stručnjak je već zadao zadatak Pajeu da ga nagovori da se preseli u London, mada će u celoj priči presudan značaj imati činjenica hoće li Čekićari izboriti plasman u Ligu šampiona. Ako to bude slučaj, piše Lekip, Lakazet će sigurno doći u Vest Hem, u suprotnom odlučiće se za neki bogatiji tim koji igra u evropskoj eliti.

To ne brine Vest Hem jer Bilić već ima spremnu alternativu. Ukoliko posao sa Lakazetom propadne, Čekićari će se okrenuti napadaču Marselja Mišiju Bačuaiju koji je eksplodirao ove sezone u francuskom šampionatu. U svakom slučaju, francuski jezik ostaje popularan u svlačionici Vest Hema.

Pratite MOZZART Sport i na našoj novoj Fejsbuk stranici

(FOTO: Action Images)


tagovi

Slaven BilićPremijer ligaOlimpik LionMiši BačuajiLiga 1FrancuskaEngleskaDimitri PajeAleksandre Lakazet

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara