""
""

Na levom boku Kol, u srcu veznog reda Džerard, ofanzivni tandem Dos Santos - Kin...

Vreme čitanja: 2min | ned. 17.01.16. | 12:06

Los Anđeles Galaksi doveo još jednog veterana evropskog fudbala i nekada najboljeg levog beka Starog kontinenta...

Jednoj od najvećih muka Rome došao je kraj! Ešli Kol više nije fudbaler rimske Vučice, pošto je posle dugotrajnih i mukotrpnih pregovora konačno pristao da sporazumno raskine ugovor i za određenu svotu novca postane slobodan igrač. I to šest meseci pre zvaničnog isteka ugovora. Kako je imao godišnju platu u blizini od 2.500.000 evra, jasno je da je Kol odlično prošao, a da je Roma skupo platila danak neiskustvu...

Izabrane vesti

A kako ugledni list Korijere delo Sport javlja, neće nekadašnji reprezentativac Engleske dugo čekati na novi angažman, verovatno i poslednji u prebogatoj karijeri. Naime, on se odmah po okončanju razgovora sa Romom okrenuo Sjedinjenim Američkim Državama i MLS ligi, a nekada najbolji levi bek Evrope karijeru će nastaviti u - Los Anđeles Galaksiju. 

Finansijski detalji saradnje još nisu poznati, šuška se da će se Kol i sa novim ugovorom dodatno obezbediti, čime je samo još jednom potvrdio nadimak koji je dobio još na Ostrvu - Kešli. 

S druge strane Galaksi je dobio još jednog veterana evropskog fudbala i igrača koji bi mogao da doprinese razvoju sporta u SAD, pa će tako sada Galaksi na levom boku imati Kola, u srcu veznog reda Stivena Džerarda, a u navali dvojac Đovani Dos Santos - Robi Kin

Sve informacije sa transfer pijace možete pogledati u našem dnevnom blogu "TRANSFERI UŽIVO", klikom na naš tag "ZIMSKI PRELAZNI ROK 2016" ili na našem Specijalu "PRELAZNI ROK".

>>>> MOZZART Sport pratite i na našoj novoj Fejsbuk stranici <<<<

(FOTO: Action Images)


tagovi

Zimski prelazni rok 2016Serija ARomaLos Anđeles GalaksiItalijaEvropaEsli Kol

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara