"Musa Sou"
"Musa Sou"

Musa Sou na nišanu Liverpula (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | čet. 10.01.13. | 14:04

Crveni spremili 15 miliona evra za golgetera Fenerbahčea

 

Musa SouMusa Sou bi konačno mogao da ostvari dečački san i zaigra na Enfildu. Liverpul je, naime, ponovo bacio oko na senegalskog napadača, kojeg je želeo i pre tačno godinu dana, ali se on opredelio da za 10 miliona evra iz Lila pređe u Fenerbahče.

Izabrane vesti

Međutim, turski Fanatik Gazetesi danas prenosi da je Liverpul u Istanbul poslao konkretnu ponudu od 15 miliona evra za 26-godišnjeg fudbalera. Sou se navodno “simpatičnom” čini ideja da karijeru nastavi u Engleskoj, ali je problem njegov ugovor sa turskim klubom, koji ističe tek leta 2016. godine.

Ne treba, ipak, zaboraviti da je Sou i pre dolaska u Super lig izjavio:
Jednog dana bih voleo da igram u Engleskoj. Liverpul, pa, to je klub iz snova. Svako bi želeo da igra na Enfildu i postiže golove pred Kopom. To bi mogao da bude vrhunac karijere”.

Sou bi svakako dobro došao treneru Liverpula Brendanu Rodžersu, koji trenutno na raspolaganju ima samo Luisa Suareza i tek pridošlog Danijela Staridža.

Senegalac je, inače, u Turskoj odigrao 41 utakmicu, postigao 18 golova i upisao šest asistencija. Makazice protiv Galatasaraja nominovale su ga i za strelca najlepšeg gola 2012. godine, ali je nagrada Ferenc Puškaš na kraju pripala Miroslavu Stohu.

(FOTO: Action Images)


tagovi

EngleskaEvropaFenerbahčeLiverpulMusa SouPremijer ligaSuper ligTurska

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara