""
""

Murinjo: Za Kaku je najbolje da pređe u Milan, možda se i ja vratim u Inter

Vreme čitanja: 2min | pet. 25.01.13. | 19:51

Strateg Real Madrida poručio brazilskom vezisti da mu nije u prvim planovima, ne isključuje ni sopstveni povratak na Apenine i priča o favoritima za osvajanje Lige šampiona

 

Izabrane vesti

Iako je izgledalo da je Riki Kaka na kroak od prelaska u Milan, na kraju je došlo do potpunog zastoja u pregovorima Reala i Milana. Kaka je pristao da smanji platu sa 10,5 na 6 miliona evra, ali Milan nije našao zajednički jezik sa Realom. Operacija još nije potpuno propala, a to potvrđuju i reči Realovog trenera Žozea Murinja koji je javno rekao da bi bilo dobro da Kaka pređe u Milan.
„On kao prvo mora da bude srećan čovel. Mislim da bi najbolja solucija za njega bila da se vrati u Milan, jer bi tako opet bio srećan. Ali, trenutno je on igrač Reala“, rekao je Murinjo.

Kako italijanski mediji navode, Milan još nije odustao od Kake, a do kraja prelaznog roka je ostalo šest dana, pa još svašta može da se desi.

Pored priče o Kakinom povratku u Milan, Murinjo nije isključio ni sopstveni povratak u Inter.
Sutra punim 50 godina što znači da sam još mlad za trenerski psoao i da je preda mnom još najmanje 20 godina trenerskog posla. Povratak u Inter je moguć scenario. Zašto da ne?“, rekao je Murinjo.

On će gotovo sigurno napustiti Real, ako ne osvoji trofej u Ligi šampiona. Ipak, kaže da je lista favorita za osvajanje ovog takmičenja poduža.
„Svi pričaju o Realu, Barselon i Mančester Junajtedu kao prvim favoritima. Ali, ja kao velike kandidate za osvajanje Lige šampiona vidim Juventus, Borusiju iz Dortmunda i Bajern. Juventus je snažan tim koji može da reši bremena favorita pričom da su posle dužeg vremena u nokaut fazi Lige šampiona i da nisu dovoljno iskusni. Ali, svima je jasno da to nije baš tako...“, proučio je Murinjo

(FOTO: Action images)


tagovi

Evropagatuzo i kakaInterItalijaJuventusLiga šampionaMilanPrimeraReal MadridSerija AŠpanijaŽoze Murinjo

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara