Murinjo video Arnautovića, Rusi dobili poslednje upozorenje pred Mundijal - ovo ništa ne valja! (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | sre. 30.05.18. | 22:52

Zbornaja poražena u Insbruku minimalnim rezultatom

Agonija reprezentacije Rusije dodatno je produbljena. Selekcija Stanislava Čerčesova dobila je poslednje upozorenje pred Mundijal, ovoga puta od Austrije u Insbruku, gde je vezala šesti uzastopni meč bez pobede i doživela treći vezani poraz - 1:0 (1:0).

Jedini pogodak na utakmici postigao je Alesandro Šef, koji je u 28. minutu utakmice krunisao odličnu asistenciju glavne zvezde ovog tima Marka Arnautovića.

Izabrane vesti

Inače, napadač srpskog porekla je imao poseban motiv večeras da se pokaže u najboljem mogućem izdanju, pošto ga je sa tribina posmatrao Žoze Murinjo. Da li će fudbaler Vest Hema ovog leta postati novi igrač Mančester junajteda biće uskoro poznato.

Rusija je odigrala još jedan neubedljiv meč. Linije tima su bile potpuno nepovezane, a napad još jednom neubedljiv. Poslednju šansu za popravni i podizanje atomosfere neposredno pred Mundijal Zbornaja će imati 5. juna u Moskvi protiv Turske.

Austija se nije plasirala na Svetsko prvenstvo, ali je od pobede nad selekcijom Srbije u kvalifikacijama pa do danas vezala čak šest pobeda. Ovo je bio četvrti uzastopni u prijateljskim utakmicama, pa bi mogli ozbiljno da namuče Nemačku i Brazil u naredne dve provere.

Foto: Action images


tagovi

Alesandro ŠefMarko ArnautovićStanislav Čerčesov

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara