"Kevin De Brujn"
"Kevin De Brujn"

Murinjo se De Brujnea olako odrekao, sada se za njega otimaju Bajern, Siti i Pari Sen Žermen!

Vreme čitanja: 1min | sub. 27.12.14. | 21:25

Kevin De Brujn

Iznenađenje za mnoge ili ne, ali Volfsburg je prvi deo sezone u Bundesligi završio na drugoj poziciji, odmah iza nenadmašnog Bajerna, a pokretačka snaga tima je Kevin De Brujne! Igrač kojeg se Žoze Murinjo prelako odrekao prošlog leta nesumnjivo je najbolji igrač Vukova, a to je potvrdio sa šest pogodaka i čak 12 asistencija na 22 utakmice do sada. Zbog čega je na sebe privukao ogromnu pažnju najmoćnijih klubova Evrope.

Izabrane vesti

Kako piše ugledni nemački list Bild, 23-godišnjeg belgijskog reprezentativca traže Pari Sen Žermen i Mančester Siti, a u trku se odnedavno uključio i Bajern! Pomenuti list naglasio je da minhenski gigant neće štedeti novčana sredstva kako bi doveo De Brujnea, koji je prošlog leta plaćen rekordnih 22 miliona evra, a konkurenciju će imati u, finansijski, dva najmoćnija tima Evrope. 

De Brujnov agent je naglasio da nije bilo direktnih kontakta sa čelnicima klubova, ali je upoznat sa tim da njegovog štićenika traži sve veći broj ekipa. 
"Iskreno, mislim da Kevin neće ići nigde, bar ove zime. U Volfsburgu se oseća lepo i radi sve da klub uspe. Videćemo kako će se stvari odvijati", ostao je nedorečen Patrik De Koster

Slatke muke za Kevina De Brujnea, nema šta...

(FOTO: Action Images)


tagovi

Bajern MinhenEngleskaEvropaKevin de BrujnMančester SitiNemackaPari Sen ŽermenPremijer ligaVolfzburgZimski prelazni rok 2015

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara