""
""

Murinjo, pojačaj ponudu za Dibalu! Juventus odbio 79.000.000 i Mhitarijana

Vreme čitanja: 1min | čet. 28.12.17. | 16:53

Prema tvrdnjama engleskih medija Žoze Murinjo je odlučan u nameri da ubrizga malo kreativnosti u svoj vezni red, a Dibala dođe kao idealan kandidat

Mančester Junajted je napravio prvi potez u zimskom prelaznom roku, ali nije imao uspeha. Kako tvrdi britanski tabloid San, Juventus je odbio ponudu Crvenih đavola za Paula Dibalu u visini od 79.000.000 evra plus da u Torino stigne i Henrik Mhitarijan.

Izabrane vesti

Kao glavni razlog za ovakvu odluku, engleski list navodi činjenicu da Stara dama za Dibalu traži 97.000.000 evropskih novčanica i u ovom trenutku nije spremna da ide ispod te sume.

Prema tvrdnjama engleskih medija Žoze Murinjo je odlučan u nameri da ubrizga malo kreativnosti u svoj vezni red, a Dibala dođe kao idealan kandidat.

Sa druge strane jasno je da je portugalski trener otpisao Mhitarijana pošto u velikim utakmicama do sada nije opravdao očekivanja.

Ovaj 28-godišnji jermenski fudbaler nalazi se i na spisku potencijalnih pojačanje Intera i jasno da je da će već posle Nove godine zadužiti opremu novog kluba.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Henrik MhitarijanJuventusPaulo DibalaPremijer ligaSerija A

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara