Murinjo ima novu želju za štopera posle samo desetak utakmica u Evropi

Vreme čitanja: 1min | sre. 28.11.18. | 10:58

Nastavlja se potraga Mančester Junajteda za noivim defanzivcima

Žoze Murinjo je uveo Mančester Junajted u osminu finala Lige šampiona, pritisak u klubu je sada manji i Portugalac bi mogao da dobije neko pojačanje u januaru. On od letos vapi za pojačanjima, ali mu uprava kluba nije izašla u susret.

Rešio je da raščisti svlačionicu ako izdrži do kraja szone na klupi Crvenih đavola, a najveće promene planira u štoperskoj liniji. Smolingu i Džonsu ističu ugovori, dok su Baji i Roho na prodaju, pa je siguran samo Lindelef. Murinjo traži makar dvojicu štopera, a sada je našao novu metu.

Izabrane vesti

Želja je Eder Militao koji je prošlog leta je došao iz Sao Paula u Porto. Brazilac ima samo 20 godina i posle samo desetak utakmica u Evropi je pokazao da je materijal za najveće klubove. Murinjo želi da što pre napravi dogovor dok se nije uključila konkurencija, kao što je to  slučaj sa Nikolom Milenkovićem i Joakimom Andersonom.

Murinjo želi jednog mladog i jednog iskusnog štopera. Militao je ovaj prvi profil, a drugi je Tobi Aldervajreld kojem ističe ugovor sa Totenhemom.

(FOTO: Reuters)


tagovi

Eder Militao

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara