""
""

Murinjo besan posle poraza: UEFA ponovo daje Pepu igrača više! (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | sub. 31.08.13. | 12:52

Verovali ili ne, ali ovo je deveti put da Portugalac ostaje sa igračem manje u duelima sa Špancem...

U vreme dok su Žoze Murinjo i Pep Gvardiola sedeli na klupama dva najveća španska kluba i ljuta rivala, Portugalac je vrlo često davao komentare kako arbitri mahom sude protiv njega, odnosno u korist Barselone i Gvardiole. Vrlo često se u međusobnim okršajima dešavalo da Real ostane sa igračem manje, što je izuzetno smetalo temperamentnom Murinju.
“Barsa je gotovo uvek igrala protiv deset igrača“, rekao je Žoze, prisećajući se dana u Realu.

Sada je sudbina tako htela da se dva stara poznanika sretnu u finalu Superkupa Evrope, u kojem je Čelsi ostao sa igračem manje nakon što je Ramires dobio crveni karton zbog oštrog starta nad Geceom.
“Istorija se još jednom ponovila u mečevima koje igram protiv Gvardiole. Izgleda da je nepisano pravilo da ja protiv njega moram da imam igrača manje“, rekao je razočarani Murinjo, koji je tako propustio prvu priliku da donese jedan veliki trofej u klupske vitrine.

Izabrane vesti

Ako ćemo da budemo precizni, Ramiresov crveni karton bio je deveti put da Murinjo ima igrača manje u susretima sa Gvardiolom. Jedan u Interu, sedam sa Realom i jedan sa Čelsijem. I sa deset igrača Plavci su uspeli da odu u produžetak, čak i povedu sa 2:1, ali je Havi Martinez golom u 120. minutu najavio pobedu Bajerna, koja je kasnije i došla.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Bajern MinhenČelsiEngleskaEvropaInterPep GvardiolaPremijer ligaReal MadridSuperkup EvropeŽoze Murinjo

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara