"Murinjo"
"Murinjo"

Murinjo: Andre, pa nismo deca, pozovi me na piće

Vreme čitanja: 1min | pet. 27.09.13. | 16:52

"Kada imam problem sa bilo kime, onda ću razgovarati sa tom osobom na ručku, a ne preko medija", poručio je Murinjo

MurinjoEnglezi su (ne)očekivano dobili poslasticu uoči londonskog derbija između Totenhema i Čelsija. Menadžer Pevaca Andre Viljas-Boas rekao je da njihov odnos nije isti kao nekada dok su sarađivali, odnosno da više i ne pričaju, a menadžer Plavaca nije želeo da omogući medijima da se i dalje naslađuju tom temom.
“Nismo deca. Kada imam problem sa bilo kime, onda ću razgovarati sa tom osobom na ručku, a ne preko medija. Razlozi su privatne prirode. Nije me briga šta je rekao, neću to da radim. Nisam zainteresovan”, rekao je Murinjo.

Portugalac neće imati emocija prema bivšem najbližem saradniku, jer je i ranije morao da se takmiči sa ljudima koji su nekada igrali bitnu ulogu u njegovoj karijeri.
“Jednom sam u Ligi šampiona morao da igram protiv trenera koji me je svemu naučio, koga obožavam i mnogo respektujem (Inter – Bajern Minhen, Luj Van Gal 2010. godine), ali to je život profesionalca. Da li bih prihvatio poziv Andree na piće? Kada me neko pozove na piće, pogotovo ako je kolega, nikada ne odbijam”, poručio je Murinjo.

(FOTO: Action images)

Izabrane vesti


tagovi

Andre Viljas-BoasČelsiEngleskaEvropaPremijer ligaŽoze Murinjo

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara