"Murić"
"Murić"

Murić: Još se lovim, nadam se povratku u staru formu! Ne osećam nikakav bol...

Vreme čitanja: 2min | ned. 13.12.15. | 21:49

"Moja je ideja bila oko majica za podršku Andrića", rekao je kapiten Marinković

MurićPartizan je konačno odigrao meč u kom se nije lomilo do poslednjeg minuta, već su crno-beli već početkom poslednje deonice prelomili meč i slavili s 81:70. Utakmicu je između ostalog obeležio povratak Eda Murića posle pola godine odsustva sa parketa. Slovenac ističe da nije imao tremu.
"Nisam osećao tremu, jedva sam čekao da se vratim na parket. Trebaće mi još nekoliko mečeva da se vratim na teren. Bitno je da smo dobili i da se penjemo. Gledamo napred. Dobro se osećam. Još se malo lovim, tražim sigurnost. Čekam da uđem u formu, treneri mi daju minute kako bi se što pre vratio. Svaki put ću igrati minut više. Ne osećam bol, više je u glavi, ali i to je malo. Šest meseci nisam igrao. Super je ekipa, imamo dosta mladih igrača koji daju energiju ,stariji iskustvo. Imamo probleme sa povredama, nikako da svi odjednom treniramo, nadam se da će to da se promeni", istakao je Murić.

Kapiten Vanja Marinković bio je jedan od najboljih pojedinaca na terenu. Ističe zadovoljstvo ranije rešenim mečom nego što je to bio slučaj do sada.
"Dobili smo prvu utakmicom nekom većom razlikom. Nastavljamo da dobro treniramo, igramo protiv Mege u sledećem kolu na veliku srpsku slavu, ne verujem da će biti puno, ali mislim da možemo do nove pobede. Lepo je kada imate dugu klupu. Petar igra odlično, vratio se i Edo što mi je drago. Videla se njegova velika želja. Moja je ideja bila oko majica za podršku Andrića", rekao je Marinković.

Izabrane vesti

Andreja Milutinović misli da je početak meča bio jako loš, ali da se u drugom delu odbrana stegla i da je to bio ključ pobede.
"Nadam se da će se ova serija nastaviti. Ponovo smo krenuli stegnuto, oni su sve pogodili na početku dok smo mi igrali katastrofalnu odbranu. Dobrom odbranom u nastavku smo došli do trijumfa. Navijači su bili odlični kao i uvek. Cilj nam je da dobro treniramo i da pobeđujemo. Za plej-of nismo sigurni, jer smo imali mnogo poraza na početku, ali videćemo", zaključio je Milutinović.

Pratite MOZZART i na Vajberu

(FOTO: Starsport)


tagovi

SrbijaFK PartizanJadranska ligaEvropaEdo Murić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara