"Serhio Ramos i Aleksis Sančez"
"Serhio Ramos i Aleksis Sančez"

MUNDIJALSKI TIP: Španija – Čile

Vreme čitanja: 2min | sre. 18.06.14. | 14:00

Ko je mogao da pretpostavi da će se svetski šampion već u 2. kolu Mundijala boriti za goli život?! Raspad sistema protiv Holandije nameće Furiji težak zadatak – potrebna je ubedljiva pobeda protiv odličnih Čileanaca

Serhio Ramos i Aleksis Sančez

Debakl protiv Holandije prinudio je selektora svetskog šampiona Visentea del Boskea na nekoliko promena u startnih 11. Španija će se u prilično izmenjenom sastavu suprotstaviti Čileu,  a kako prenose lokalni mediji posle brodoloma protiv Lala na klupu će morati Đerar Pike, David Silva i Ćavi Ernandez. Kakav god sastav Furije bio, jasno je da će morati da juriša na ubedljivu pobedu. Podsećamo, na FIFA takmičenjima o plasmanu odlučuje isključivo gol-razlika, a Španija je trenutno na -4, dok je Čile na +2 posle trijumfa nad Australijom (3:1).

Izabrane vesti

Uprkos ponižavajućem porazu u 1. kolu, kao i činjenici da Čile zaista ima vrlo kvalitetan i disciplinovan tim, mislimo da će proraditi inat sjajne generacije Španije. Veliki su to igrači, bili su u karijerama i u težim situacijama, tako da i te kako znaju da se nose sa pritiskom. Zato mislimo da kombinacija 1&3+, za kvotu 1,98, predstavlja najbolji izbor.   

Pošto će Del Boske morati da komanduje totalnu ofanzivu, ovaj meč je stvoren za igre na golove. Mislimo da se isplati probati 2+ prvo poluvreme (1ug 2+), što donosi lepu kvotu – 2,60. Ovaj tip došao je na oba meča u prvom kolu B grupe Mundijala u Brazilu, a hrabrijim kladiocima preporučujemo da „improviziju na ovu temu“ (GG prvo, 3+ prvo...).

Za kraj i posle svega što smo rekli, najbolje je opredeliti se i za 4+, što donosi kvotu 2,90. Već smo puno puta apsolvirali da je ovo Mundijal na kojem 3+ dolazi kao od šale, a izuzetno ofanzivna igra na koju su prinuđeni Španci otvoriće prostor Čileancima za kontranapad. Arturo Vidal, Aleksis Sančez i društvo sposobni su to da iskoriste, tako da verujemo da će postići barem jedan gol, što značajno podiže šansu da vidimo 4+.

Definitivno bi ovo trebalo da bude meč za uživanje    

STADION: Mario Filjo (Marakana) u Rio de Žaneiru (kapacitet 76.804 mesta)

POČETAK: 21.00

SUDIJA: Mark Gajger (SAD) - 3,79 žutih kartona po meču, 0,31 crvenih kartona po meču, 0,26 penala po meču

MOGUĆI SASTAVI:

ŠPANIJA (4-3-3): Kasiljas – Aspilikueta, Havi Martinez, Ramos, Alba – Koke, Buskets, Inijesta – Pedro, Fabregas, Dijego Kosta.

ČILE (3-4-3): Bravo – Medel, Silva, Hara –Isla, Arangiz, Dijaz, Mena –Sančez, Vidal, Vargas.

Kvote za sve mečeve Mundijala 2014. u Brazilu, specijale i klađenje uživo na SP možete pronaći OVDE.

ŠTA VI MISLITE? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Ostavite svoj komentar ispod teksta.

(FOTO: Guliver/Getty Images)


tagovi

Španijareprezentativni fudbalJužna AmerikaEvropaČileBrazil2014BBrazil2014

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara