""
""

MUNDIJALSKI TIP: Australija - Španija

Vreme čitanja: 2min | pon. 23.06.14. | 13:39

Španci se pakuju, ali nisu zaboravili da igraju fudbal, i očekujemo da svu frustraciju koja ih guši istresu na Australijancima, ni krivim, ni dužnim. Opet, mnogo veća rasterećenost ekipe s one strane globusa koja je na poslednja četiri meča na svetskim prvenstvima i davala, i primala golove obećava utakmicu spuštenih gardova, samim tim i brojne šanse i pogotke, pre svega u mreži Australije

Gledano sa takmičarske strane, Španija nema za šta da igra protiv Australije jer je postala prvi branilac titule svetskog prvaka koji je eliminisan već posle početna dva kola. Međutim, Crvena furija želi da se dostojanstveno oprosti od Brazila i izbegne mogućnost da završi takmičenje bez ijednog boda, što bi takođe bio negativan rekord nekog planetarnog šampiona.

Bar su takve najave iz španskih redova, no, stvari u ekipi i dalje ne funkcionišu baš najbolje, o čemu svedoči i žestoka kritika koju je selektor Visente del Boske na poslednjem treningu uputio Sesku Fabregasu zbog nezalaganja, pa je odlučio da ga izostavi iz startne postave, za koju je novi vezista Čelsija bio planiran. I iz tabora Sokerusa najavljuju da će ići na pobedu, uprkos izostanku najboljeg igrača i strelca Tima Kejhila, koji ima dva žuta kartona. Odlične partije protiv Čilea i Holandije uverile su ih da uz pozitivan pristup mogu da se nose i sa mnogo jačima od sebe, pa smatraju da ne bi bilo čudo ako bi savladali grogiranog protivnika.

Izabrane vesti

Ipak, nemojte da smetnete s uma jednu stvar: koji god tim da izvede Del Boske, tih 11 momaka biće među najkvalitetnijim mogućim sastavima ovog Mundijala; Španci se pakuju, ali nisu zaboravili da igraju fudbal, i očekujemo da svu frustraciju koja ih guši istresu na Australijancima, ni krivim, ni dužnim. Opet, mnogo veća rasterećenost ekipe s one strane globusa koja je na poslednja četiri meča na svetskim prvenstvima i davala, i primala golove obećava utakmicu spuštenih gardova, samim tim i brojne šanse i pogotke, pre svega u mreži Australije.

Da apsolviramo: prvi predlog je KMB 2&4+ (kvota je 3,20) zbog manjka takmičarskih, a izraženih motiva koji s jedne strane proističu iz nacionalnog ponosa, a s druge iz želje za dokazivanjem. Zatim vam savetujemo KMB 2&GG (kvota 2,95) - Oziji su sposobni da svakome daju gol, a odbrana im je darežljiva; konačno, tu je još jedna MOZZART kombinacija, 1+I&2+II (kvota da će u prvom poluvremenu pasti makar jedan, a u drugom minimum dva pogotka iznosi 2,25), koju smo odabrali zbog toga što bi, kako bude odmicao, meč morao da bude sve otvoreniji.

STADION: Arena de Baišada u Kuritibi (kapacitet 41.456 mesta)

POČETAK: 18.00

SUDIJA: Navaf Šukrala (Bahrein) - 4,38 žutih kartona po meču, 0,29 crvenih kartona po meču, 0,17 penala po meču

MOGUĆI SASTAVI:

AUSTRALIJA (4-3-3): Rajan - MekGoven, Vilkinson, Špiranović, Dejvidson - Jedinak, MekKej, Brešano - Our, Leki, Haloran

ŠPANIJA (4-3-3): Kasiljas - Huanfran, Raul Albiol, Serhio Ramos, Koke - Buskets, Ćabi Alonso, Ćavi - Kazorla, Mata, Vilja

Kvote za sve mečeve Mundijala 2014. u Brazilu, specijale i klađenje uživo na SP možete pronaći OVDE.

ŠTA VI MISLITE? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Ostavite svoj komentar ispod teksta.

(Foto: Guliver / Getty Images)

 


tagovi

Španijamundijalski tipBrazil2014BBrazil2014Australija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara