"Di Marija i Tejmurijan"
"Di Marija i Tejmurijan"

MUNDIJALSKI TIP: Argentina – Iran

Vreme čitanja: 2min | sub. 21.06.14. | 11:33

Gaučosi možda nisu oduševili u meču sa Bosnom i Hercegovinom, ali sigurni smo da će ovde popraviti utisak. Ekipi Karlosa Keiroša ne piše se ništa dobro

 

Di Marija i TejmurijanČuli ste bezbroj puta  trenersku poštapalicu „najteže je dobiti unapred dobijene mečeve“. Prevedeno na kladioničarski žargon - „najteže je proći kvote ispod 1,20“. Meč Argentina – Iran je knjiški primer takve utakmice...

Izabrane vesti

Naravno, to ne znači da mislimo kako će Gaučosi teško dobiti borbene Irance, niti da neće proći kvota 1,17 na keca, već se u startu ograđujemo od ovih predloga, pošto je na utakmicama sa izrazitim favoritom najteže naći dobru kvotu vrednu rizika.

Sigurno je da će selektor dvostrukih svetskih šampiona Alehandro Sabelja promeniti taktičku postavku u odnosu na 1. kolo i duel sa Bosnom i Hercegovinom. Tada je, iz respekta prema Zmajevima, pulene poslao na teren u formaciji 5-3-2, ali vrlo je izvesno da će se sada opredeliti za ultraofanzivu i sistem 3-4-3. Tako je radio uvek kada je njegov tim nailazio na nešto lakše rivale, od kako je preuzeo nacionalni tim Argentine avgusta 2011.

Jedini aduti Iranaca su rasterećenost i fanatična borbenost koju su demonstrirali u duelu sa šampionom Afrike Nigerijom. Puleni Karlosa Keiroša su dobro svesni svojih limita, ne upuštaju se u avanture na protivničkoj polovini, ali ovde će imati velikih problema. Protivnik je suviše brz, kvalitetan i iskusan da bi Iran ovde mogao da se spasi ubedljivog poraza.

Zato nam je prvi predlog dupla pobeda Argentine (DP 11, kvota 2,05). Leo Mesi i društvo ovde ništa neće propustiti slučaju (Mesi će sigurno hteti i da popravi svoj mundijalski saldo golova koji je tek na kvoti 2 posle pogotka protiv BIH). Gaučosi će krenuti iz sve snage od prvog minuta, pa vam zato preporučujemo i Argentina daje dva gola u prvom poluvremenu (1tim1 2+, kvota 2,60).

Logično, posle svega što smo naveli, skrećemo pažnju i na MOZZART kombinaciju 1-1&2+I, što donosi nešto manju kvotu od tri (2,95).   

STADION: Mineirao u Belo Horizonteu (kapacitet 62.547 mesta)

POČETAK: 18.00

SUDIJA: Milorad Mažić (Srbija) - 4,46 žutih kartona po meču, 0,26 crvenih kartona po meču, 0,26 penala po meču

MOGUĆI SASTAVI:

ARGENTINA (3-4-3): Romero – Kampanjaro, Fernandez, Garaj – Zabaleta, Rodrigez, Maskerano, Roho – Mesi, Aguero, Di Marija.

IRAN (4-3-3): Hagigi – Hoseini, Sadegi, Montazeri, Puladi – Hejdari, Nekunam, Tejmurijan – Deđagah, Gučanedžad, Hajsafi.

Kvote za sve mečeve Mundijala 2014. u Brazilu, specijale i klađenje uživo na SP možete pronaći OVDE.

ŠTA VI MISLITE? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Ostavite svoj komentar ispod teksta.

(FOTO: Guliver/Getty Images)


tagovi

reprezentativni fudbalmeđunarodni fudbalIranBrazil2014FBrazil2014Argentina

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara