""
""

Mršić: Zašto Zvezda na Božić?

Vreme čitanja: 2min | pet. 23.12.16. | 13:24

“Zvezdaši igraju jako dobro, čvrsti su i nemaju povreda. Ipak, sećam se i da je, tamo 80-ih, ona velika Cibona jednom završila osnovni deo sezone sa 22-0 pa je izgubila u polufinalu i to baš protiv Zvezde“, prisetio se trener Cedevite uoči derbija Jadranske lige

Košarkaši Cedevite i Crvene zvezde odigraće u nedelju u Zagrebu derbi 15. kola Jadranske lige koji bi u velikoj meri mogao da utiče na konačan izgled na tabeli, a trener hrvatskog šampiona Veljko Mršić kaže da bi mu bilo draže da se utakmica ne igra na Božić po gregorijanskom kalendaru.
“Bilo bi lepše da moji igrači Božić provedu u krugu porodice, odnosno da su na sam Božić slobodni, ali raspored je takav i na to nismo mogli da utičemo. Ja sam kao igrač na Božić igrao jedino u Madridu, na Božićnom turniru, čak se sećam da smo tamo otišli na ponoćnu misu. Igračima neću braniti, ali preporučio bih im da na spavanje idu u bolje vreme, a ako neko ima želju da ode, može na dečiju“, rekao Mršić, a prenosi Večernji list.

Izabrane vesti

POGLEDAJTE OVDE KVOTE MOZZART KLADIONICE ZA MEČ CEDEVITA - CRVENA ZVEZDA

Zvezda je jedina ekipa koja u dosadašnjem toku ABA lige nije doživela poraz, a Cedevita ima učinak od 10 pobeda i četiri poraza.
“Ne dolaze nam u idealnom trenutku, ali ni njima neće biti lako jer su  imali ove nedelje dve utakmice Evrolige. Najveći problem su nam povrede u spoljnoj liniji. Babića neće biti do kraja godine, povređen je i Krušlin, a Musu smo pustili da igra za BiH na juniorskom Evrobasketu.“

Iako kaže da izuzetno ceni to što rade crveno-beli ove sezone, Mršić je podsetio na jednu zanimljivu epizodu iz vremena bivše Jugoslavije.
“Zvezdaši igraju jako dobro, čvrsti su i nemaju povreda. Ipak, sećam se i da je, tamo 80-ih, ona velika Cibona jednom završila osnovni deo sezone sa 22-0 pa je izgubila u polufinalu i to baš protiv Zvezde“.

Duel Cedevite i Crvene zvezde igra se u nedelju od 19 sati. 

(FOTO: Starsport)


tagovi

Veljko MršićJadranska ligaFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara