"Mrđa"
"Mrđa"

Mrđa: Sve je lako kada se povede rano

Vreme čitanja: 1min | sub. 01.03.14. | 19:52

"Pohvalio bih ambijent na tribinama, ceo stadion je bio crveno-beo kao uostalom i na svakom terenu u Srbiji gde igramo utakmice”, naglasio je Mrđa

MrđaCrvena zvezda je mnogo lakše nego što se očekivalo preskočila teško gostovanje Jagodini i sada će na miru igrati dve utakmice kao domaćin. Jedan od najzaslužnijih za rano vođstvo crveno-belih svakako je Dragan Mrđa, koji je već u 5. minutu u školskom stilu glavom matirao golmana Ćurana.
“Gostovanje u Jagodini, posle utakmice sa Partizanom, možda je i najteže koje imamo u ovoj polusezoni. Do pobede smo došli veoma teško, uložili smo dosta truda i energije, iako to možda nije delovalo tako s obzirom na kretanje rezultata. Imali smo sreću da povedemo u ranoj fazi utakmice, i da drugi gol postignemo pred kraj poluvremena. Nismo dozvolili pad kao u nekim ranijim mečevima, i sigurno smo utakmicu priveli kraju. Što se tiče akcije kod prvog gola, uvežbavali smo se juče na treningu, Aca je odlično centrirao i ja sam se našao na pravom mestu. Zadržali smo prvo mesto i pred dva meča koja igramo na domaćem terenu, ulili sebi neophodno samopouzdanje pred nastavak šampionata. Pohvalio bih ambijent na tribinama, ceo stadion je bio crveno-beo kao uostalom i na svakom terenu u Srbiji gde igramo utakmice”, rekao je Mrđa.

(FOTO: Star sport)

Izabrane vesti


tagovi

SuperligaDragan MrdjaFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara