"Bojan Đurić (desno) prima nagradu od Dejana Ristanovića"
"Bojan Đurić (desno) prima nagradu od Dejana Ristanovića"

MOZZART Sport među najboljih 50 sajtova u Srbiji

Vreme čitanja: 2min | pet. 31.01.14. | 16:50

Naš portal dobio laskavo priznanje kao prvi u kategoriji "Sport i (avan)turizam" u tradicionalnom izboru PC Press-a

Bojan Đurić (desno) prima nagradu od Dejana Ristanovića

Već 17 godina, praktično otkako se pojavio internet u Srbiji, PC Press organizuje izbor za 50 najboljih sajtova, a velika nam je čast što se u 2013. godini u probranom društvu našao i MOZZART Sport!

Izabrane vesti

Naime, naš i vaš portal izabran je za pobednika u kategoriji "Sport i (avan)turizam", uz obrazloženje da je "kao relativno nov takmičar, startovao ambiciozno i tokom 2013. napredovao kako sadržajno, tako i dizajnerski". Navodi se i da "sve sportske vesti, rezultati uživo, kladionica, tračevi iz sveta sporta, čine sajt jedinstvenim po tome što će i oni koji sport ne prate redovno sigurno pronaći poneku interesantnu informaciju za sebe". Posebno je pohvaljena MOZZART Sport Android aplikacija "koja radi besprekorno".

Bojanu Đuriću, Menadžeru za medije kompanije MOZZART, laskavo priznanje je na prigodnoj svečanosti u Skupštini grada Beograda uručio Dejan Ristanović, glavni i odgovorni urednik PC Press magazina i jedan od pionira informatičkog novinarstva u našoj zemlji.

U ovoj kategoriji, među pet najboljih sajtova ušli su i Skijanje.rs, Sportske.net, Tob.rs i Turizamiputovanja.com.

Svi dobitnici priznanja PC Press-a

U ostalim kategorijama pobednici su Prva.rs (Vesti i informacije), Kudaukupovinu.com (Servisi), Nonstopshop.rs (E-market), Fondacijadivac.org (Društvo i humanost), Elementarium.cpn.rs (Nauka i obrazovanje), Domomladine.org (Kultura i umetnost), Yumama.com (Porodica i zdravlje), Citymagazine.rs (Zabava i lifestyle) i Vitkigurman.com (Blog).

Dodeljena su i priznanja za najbolje aplikacije za mobilne uređaje. U kategoriji Android priznanje je dobila aplikacija PlanPlus, u kateoriji iOS aplikacija B92, a u kategoriji Windows Mobile aplikacija Mondo. Nagrada publike za najbolju Facebook stranu je posle glasanja otišla u ruke Hemofarma, tačnije stranice SvakodobroHemofarm.

Kompletan spisak pedeset najboljih sajtova možete pronaći u časopisu PC (broj 207), kao i na sajtu PC Press-a.

Dodela priznanja u Skupštini Beograda

Redakcija MOZZART Sporta čestita svim dobitnicima priznanja, i obećava da će je ova nagrada podstaći da u 2014. bude još bolja.

(Foto: STAR SPORT)


tagovi

MozzartPC PRESSnagradenagrada

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara