"Lebron Džejms ide u plus"
"Lebron Džejms ide u plus"

MOZZART kalkulator: Lebron i Vol „divljaju“ večeras, Lauri se vraća u minus!

Vreme čitanja: 2min | uto. 27.01.15. | 16:00

Danas za vas imamo četiri igrača, tri plusa i jedan minus

Izabrane vesti

Vraćamo se staroj navici i savetujemo vam da odigrate minus na plejmejkera Toronta. Dok je Derozan bio povređen granica je jednostavno bila previsoka za Laurija, a sada mu je uloga drugačija i novopečeni Ol star će se usredsrediti na razigravanje tima. Ima ko da šutira u timu Reptorsa, osim pomenutog Derozana lopte će trošiti i Lu Vilijams i Grejvis Vaskez, te ne verujemo da će Kajl šutnuti više od desetak puta. Pored toga, protiv Indijane za svaki poen mora da se iskrvari, pa ne verujemo da će Lauri ubaciti 18 ili više.

8512 Lebron Džejms (Klivlend) – više od 27,5

Kralj pruža monstruozne partije od kada se vratio na parket posle povrede, te je na sedam mečeva u toku januara prosečno ubacivao 30,3 poena. Klivlend neće imati baš lak posao na gostovanju razgoropađenom Detroitu koji je vezao dva poraza i daće sve od sebe kako bi prekinuo tu mini-seriju. S obzirom na to, Dejvid Blat sigurno neće odmarati svog najboljeg igrača koji će verovatno igrati četrdesetak minuta i verovatno izrešetati koš Pistonsa koji nemaju baš nijednog igrača u svojim redovima koji može da sačuva Lebrona Džejmsa.

8503 Roj Hibert (Indijana) – više od 10,5

Gorostas u timu Frenka Vogela večeras nema ozbiljnog takmaca u ekipi Toronta, a Jonas Valančijunas koji će ga čuvati veći deo meča daleko je lakši i slabiji od Hiberta. Na poslednjih 10 mečeva Roj beleži više od 11 poena, te verujemo da će tako biti i večeras pogotovo ako se ima na umu da će Toronto makar malo ubrzati statičnu i sporu igru Indijane, što će doprineti većem broju koševa generalno. Verujemo da Hibert može da ubaci više od 10 poena Kanađanima.

8528 Džon Vol (Vašington) – više od 18,5

Plejmejker Vizardsa je nedavno izabran za startera na Ol star meču što bi moglo da ga motiviše da razbije Lejkerse večeras! Jedna od najlošijih odbrana lige treba da zaustavi jednog od najboljih i najbržih organizatora igre u NBA? Teško. Na sve to dodajte da Džeremi Lin ni u snu ne može da se nosi sa Volom i računica je još jasnija.

 

(FOTO: Action Images)


tagovi

Roj HibertNBA ligaLebron DžejmsKajl LauriIndijana PejsersDžon Volbetting

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara