""
""

MOZZART HAPPY HOUR: Verujete da Orlići mogu na krov sveta? Naplatite to!

Vreme čitanja: 2min | uto. 16.06.15. | 10:52

Večeras od 20.00 do 23.00 vam nudimo najbolju kvotu na tip da će Srbija biti prvak planete u konkurenciji do 20 godina

Mnogo je vremena prošlo otkako je Srbiju neka fudbalska selekcija obradovala ovoliko koliko je uspela generacija igrača mlađih od 20 godina koju predvodi Veljko Paunović!

Izabrane vesti

Na veliki talenat na smo navikli, ali mirna glava u ključnim trenucima, samopouzdanje, konstantna ofanziva su samo neke od karakteristika ovog tima koje nisu svojstvene našem fudbalu. Zato su tu gde jesu: u polufinalu Svetskog prvenstva, posle fantastičnih igara u grupi, zatim rovovske bitke s Mađarima u osmini finala i dramatičnog prolaska Amerikanaca u četvrtfinalu posle penala. Imajući u vidu način na koji su ovi momci predstavljali Srbiju nije ni čudo što nikome nije bilo teško da ustaje u 06.00 ili 06.30 kako bi im poslao dobru energiju sve do dalekog Novog Zelanda na kojem se igra Mundijalito.

Sada je na red došlo polufinale u kojem je sve moguće: u sredu u 09.30 Srbija igra s Malijem, protiv kojeg je već trijumfovala u grupi sa 2:0, ali Afrikanci su igrama posle tog meča pokazali da treba biti izuzetno oprezan, dok se u drugom meču sastaju prvi favorit Brazil (i osminu finala i četvrtfinale prošao posle penala) i najveće iznenađenje turnira - Senegal.

MOZZART je spremio specijalnu ponudu u okviru akcije Happy Hour: večeras od 20.00 do 23.00 ćete na svim MOZZARTOVIM uplatno-isplatnim mestima, ali i preko sajta mozzartbet.com (OVDE), moći da tipujete da Srbija osvaja Svetsko prvenstvo za igrače mlađe od 20 godina (šifra 8723). I to po najboljoj kvoti: ne 3,90, koliko je „redovno“, već će kvota iznositi 4,50!

Ako verujete u Orliće, iskoristite ovu priliku i naplatite to!

* Učestvovanje u igrama na sreću zabranjeno je osobama mlađim od 18 godina


tagovi

Svetsko prvenstvo U20Srbijasportsko klađenjereprezentativni fudbalHappy Hourbet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara