""
""

MOZZART HAPPY HOUR: Specijalna ponuda za Čukarički i Vojvodinu!

Vreme čitanja: 2min | čet. 16.07.15. | 15:11

Ukoliko verujete da dva srpska kluba mogu da nastave uspešan pohod u kvalifikacijama za Ligu Evrope, ovo je prava stvar za vas

 

Izabrane vesti

Dostojno su Čukarički i Vojvodina reprezentovali srpski fudbal u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope i izbacili Domžale, odnosno MTK, a večeras ih očekuju novi izazovi.

Čuka na Banovom brdu igra meč sa azerbejdžanskom Gabalom, dok Voša dočekuje letonski Spartaks, a i jedan i drugi predstavnik Srbije su favoriti. Kako za pobede u današnjim okršajima, tako i za prolazak dalje. S obzirom i na to da im je potreban kapital pred revanše, za očekivati je da obe ekipe idu na pobedu od početka mečeva.

Sve kvote za Čukarički - Gabala

Sve kvote za Vojvodina - Spartaks

MOZZART je pripremio specijalnu ponudu za sve one koji veruju u srpske klubove u okviru akcije Happy Hour koja će trajati večeras od 19.00 do početka obe utakmice, dakle do 20.30.

Ponuda se odnosi na sledeće tipove:

Čukarički daje dva ili više golova - u pitanju je tip tm1 2+ na par koji nosi šifru 6522. Tokom akcije Happy Hour kvota na ovaj tip će sa 2,35 biti povećana na 2,80.

Neka bogati Azeri večeras budu luzeri: Čuka juri istorijski iskorak

Vojvodina pobeđuje i na meču pada tri ili više golova - u pitanju je tip KMB 1&3+ na par koji nosi šifru 6526. Tokom akcije Happy Hour kvota na ovaj tip će sa 1,90 biti povećana na 2,20.

Voša nema koga da se plaši

Ovi tipovi mogu se igrati u singlu ili kombinovati sa drugim igrama i parovima. Akcija Happy Hour biće aktuelna na svim MOZZARTOVIM uplatno-isplatnim mestima, ali i na sajtu mozzartbet.com.


tagovi

FK VojvodinaSrbijasportsko klađenjeLiga EvropeHappy HourEvropaČukaričkibet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara