""
""

MOZZART HAPPY HOUR: Ronaldo protiv Bufona! Ko će izaći kao pobednik?

Vreme čitanja: 2min | sre. 13.05.15. | 12:50

Kladionica MOZZART nudi vam od 16.00 do 17.00 fenomenalne kvote, vaše je da izaberete: hoće li Portugalac postići het-trik, ili legendarni Italijan neće primiti gol

Ronaldo - zaokružen, Nejmar - zaokružen, Levandovski i Miler - zaokruženi, a da je Leo Mesi u nadoknadi meča s Bajernom stigao onu loptu, a kasnio je nekoliko centimetara, prošle bi sve četiri ponude koje je MOZZART dosad davao u okviru Happy Houra!

Izabrane vesti

Zato verujemo da ste jedva čekali današnju ponudu, i evo je...

Kristijano Ronaldo prošle nedelje doneo je mnogo radosti oni koji su ispratili Happy Hour i na kvotu 3,00 tipovali da će postići gol u prvom meču s Juventusom.

Večeras se igra revanš, Stara dama je iz Torina donela prednost od 2:1, a dilema je sledeća: hoće li atomski napad Kraljevskog kluba, predvođen Kristijanom Ronaldom, nadoknaditi to i zakazati špansko finale u Berlinu, ili će Juventus napraviti veliko iznenađenje i posle čak 12 godina se plasirati u završni meč za prvaka Evrope?

Za one koji misle da će Real lagano završiti posao spremili smo Ponudu 1: ako ste uvereni u trijumf Madriđana, onda niste ni daleko od ideje da bi upravo Ronaldo mogao da bude prva zvezda i da tri gola. Zašto? Ceo svet je posle prvih polufinala pričao o Mesiju, njegova dva pogotka, i onom „lomljenju“ Boatenga, a Kristijano ne voli da je u bilo čijoj senci, a pogotovo ne Leovoj. Da li će uspeti da mu uzvrati het-trikom protiv Juventusa? Za hrabre igrače koji misle da hoće, MOZZART nudi kvotu 20,00! Ponuda važi samo od 16.00 do 17.00 i može se odigrati na našim uplatno-isplatnim mestima.

Nasmejali ste se kad ste čuli za ovaj predlog? Mislite da će Đanluiđi Bufon večeras otići sa Bernabeua kao pobednik? OK, imamo i za vas Ponudu 2: Bufon ne prima gol! Jer ako neko može da spase Juve večeras od silovitih napada aktuelnog prvaka Evrope, onda je to Điđi. Kvota da se njegova mreža zatresti tokom Happy Houra biće sjajnih 9,00 umesto 6,50 koliko regularno iznosi kvota da tim 1 neće dati gol. Šifra meča Real - Juventus je 6405, a tip je tm1 0.

Ova ponuda važi SAMO SAT VREMENA, i to od 16.00 do 17.00, i možete je odigrati na MOZZARTOVIM uplatno-isplatnim mestima.

Iskoristite svoju šansu.


tagovi

sportsko klađenjeŠpanijaReal MadridLiga šampionaKristijano RonaldoJuventusItalijaHappy HourEvropaĐanluiđi Bufonbet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara