""
""

MOZZART HAPPY HOUR: Partizanova tri komada za kvotu tri!

Vreme čitanja: 2min | uto. 14.07.15. | 14:42

Samo od 19.00 do 20.45 sjajne kvote na tip da će crno-beli dati tri gola Gruzijcima, kao i na tip da neće primiti gol

Dugo su Partizanovi navijači čekali početak nove sezone, a za tim Zorana Milinkovića ona počinje večeras u 20.45, utakmicom drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv gruzijskog šampiona, ekipe Dila Gori.

Izabrane vesti

Sve kvote za meč Partizan - Dila Gori

A MOZZART je za sve one koji veruju da će crno-beli trijumfalno započeti novu evropsku avanturu spremio specijalno iznenađenje - akciju Happy Hour koja će trajati od 19.00 do samog početka meča.

Ponuda je sledeća...

1. Partizan daje tri ili više golova, tip tm1 3+, kvota 3,00 umesto 2,45

S obzirom na to da su oni koji su pratili pripreme Milinkovićevog tima saglasni da je trenutno napad jači deo ekipe, valja očekivati ofanzivu srpskog šampiona, a na to će svakako uticati i činjenica da mu je potreban dobar rezultat pred revanš u Gruziji. Imena koja će igrati u napadu, poput Božinova i Oumarua, obećavaju golove, pa je MOZZART rešio da tokom Happy Hour-a kvotu na tip da će domaćin dati tri ili više golova podigne sa 2,45 na 3,00.

2. Partizan ne prima gol, tip tm2 0, kvota 2,00 umesto 1,72

Ne kriju u taboru šampiona Srbije da bi najviše voleli da pobede bez primljenog gola, kako bi bili mirniji u gradu Gori za sedam dana. Ako verujete da će Partizan uspeti da sačuva svoju mrežu večeras, onda je ovo prava ponuda za vas. MOZZART od 19.00 do 20.45 kvotu na tip da gost ne daje gol povećava sa 1,72 na 2,00.

Šifra za Ligu šampiona: Partizan 18/19, 4-3-3, SSSR 12:8:8

Ovu ponudu možete da iskoristite na MOZZARTOVIM uplatno-isplatnim mestima, kao i na sajtu mozzartbet.com u navedenom terminu, a tipove koji su na akciji možete da vezujete i sa drugim parovima.


tagovi

Srbijasportsko klađenjeFK PartizanLiga šampionaHappy HourEvropabet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara