""
""

MOZZART HAPPY HOUR: Ko će davati golove večeras? Ako pogodite, smeši vam se opasan dobitak!

Vreme čitanja: 2min | uto. 12.05.15. | 13:17

Kladionica MOZZART nudi vam sjajne kvote na tipove „Levandovski i Miler daju golove“ i „Mesi i Nejmar daju golove“, ali SAMO U SAT VREMENA

Oni koji su nas pratili prošle nedelje sigurno su imali lep vikend. U utorak i sredu, tokom MOZZART Happy hour-a podigli smo kvote na tip da će Ronaldo dati gol Juventusu, kao i da će Nejmar biti strelac protiv Bajerna, i obojica su uspela da zatresu mrežu, a najhrabriji je bio igrač koji je zahvaljujući velikom ulogu na Brazilca zaradio „čistih“ 200.000 dinara!

Izabrane vesti

Danas nastavljamo, a golovi su opet u centru pažnje! Samo na malo drugačiji način...

Naime, u redakciji MOZZART Sporta postoje dve „strane“ pred večerašnji revanš na Alijanc Areni: jedni misle da će bavarska mašina proraditi i samleti Katalonce, dok su drugi uvereni da će domaćin jurnuti zbog minusa od 0:3, što će otvoriti prostor gostima, koji će im naneti pravu katastrofu i osvetiti se za onih 7:0 u dvomeču pre dve godine.

Pa kad je tako, red je da ispoštujemo obe strane.

Ponuda 1 (šifra 9030): Za one koji veruju u Bajern, ponuda je sledeća: ukoliko smatrate da će se i Levandovski i Tomas Miler upisati u strelce, dajemo vam kvotu 8,50 umesto 7,28 koliki je proizvod kvota na tipove da će biti pojedinačni strelci.

Ponuda 2 (šifra 9029): A za one koji su sigurni u Barsu, evo izazova: ako gađate da će i Mesi i Nejmar večeras savladati Nojera, kvota je 6,50 umesto 5,04, koliki je proizvod kvota na tipove da će biti pojedinačni strelci.

Ova ponuda važi SAMO SAT VREMENA, i to od 16.00 do 17.00, i možete je odigrati na 369 MOZZARTOVIH uplatno-isplatnih mesta širom Srbije.

Iskoristite svoju šansu!


tagovi

sportsko klađenjeŠpanijaNemackaMozzartLiga šampionaHappy HourEvropabet analizaBajern Minhen

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara