"Happy Hour"
"Happy Hour"

MOZZART HAPPY HOUR: Imamo najbolje kvote i za navijače Barselone i za fanove Juventusa!

Vreme čitanja: 3min | sub. 06.06.15. | 11:00

Od 18.00 pa sve do početka velikog finala na svim MOZZART uplatno-isplatnim mestima moći ćete da prognozirate ko će biti strelci u Berlinu po značajno većim kvotama!

Happy Hour

Pre više od 11 meseci, prvim kolom kvalifikacija, krenula je sezona u Ligi šampiona, i posle više hiljada minuta velikih uzbuđenja sve se svelo na večerašnjih 90, a možda i malo više minuta!

Izabrane vesti

U Berlinu od 20.45 za titulu najboljeg tima u Evropi boriće se Barselona i Juventus, a kako ste u poslednje vreme i navikli, MOZZART je ovim povodom pripremio iznenađenje u vidu akcije Happy Hour koja, u čast utakmice svih utakmica neće trajati sat vremena, već od 18.00 do samog početka meča, dakle dva časa i 45 minuta na svim uplatno-isplatnim mestima!

Kvote za finale Lige šampiona

Prirpemili smo vam i vrlo raznovrsnu ponudu, tako da će navijači oba tima moći da pronađu nešto za sebe...

MESI DAJE PRVI GOL (šifra 9001, kvota: 5,00 umesto 4,00)

Brazilac Nejmar bio je, bar po golovima, udarna igla Katalonaca na poslednjim preprekama za plasman u finale, međutim, kako je ovo najveća utakmica, logično je očekivati da će večeras zablistati najveći igrač. A to je, nema sumnje, Lionel Mesi. Malo je onih koji veruju da će inače snažna Juventusova odbrana uspeti da neutrališe "vanzemaljca" iz Argentine, pa eto dobre prilike da zaradite, tipujući da će Mesi načeti Torineze.

MESI I NEJMAR DAJU GOLOVE (šifra 9015, kvota: 7,00 umesto 5,00)

Ako verujete da će Barselona večeras biti ubedljiva, onda je ovo prava igra za vas. Nejmar je u strahovitoj formi, pogotovo gledajući Ligu šampiona, dok je Mesi u finalu Kupa kralja, protiv Bilbaa, nagovestio da je spremniji nego ikad. U revanšu polufinala s Bajernom bukvalno nekoliko centimetara je nedostajalo da prođe ovaj tip (Nejmar je dao gol, Mesi nije), možda je sada pravo vreme da se to ostvari?

TEVEZ DAJE PRVI GOL (šifra 9004, kvota: 9,00 umesto 7,50)

Simpatizeri Juventusa i generalno italijanskog fudbala nadaju se sledećem scenariju: Barselona će da stisne Alegrijev tim u prvih 15 minuta, neće dati gol, a onda će da "sevne" kontranapad koji će omogućiti vođstvo šampionu Serije A. Ako zaista bude tako, zar nije najlogičnije da Tevez, zahvaljujući svojoj brzini i sposobnosti da se snađe čak i u situacijama "jedan na dva", postigne prvi gol?

TEVEZ I MORATA DAJU GOLOVE (šifra 9016, kvota: 20,00 umesto 17,00)

Da nadogradimo malo gorepomenutu teoriju: u slučaju da Juventus dođe u vođstvo, za očekivati da je Barselona izvrši veliki pritisak ka golu Điđija Bufona. U tom slučaju, otvoriće se dosta prostora za ofanzivce Stare dame, a Morata, iako osporavan i odbačen u Real Madridu, pokazao je da mu u tom slučaju malo treba da da gol. Ukoliko smatrate ovo realnim, eto prilike da svoj ulog pomnožite sa čak 20!

NAPOMENA: Opklade važe samo za regularni tok meča, dakle ne računaju se eventualni produžeci i penali.

Mi smo svoje rekli, sada je sve na vama: od 18.00 možete da iskoristite specijalnu ponudu, a potom u prijatnom ambijentu MOZZART kladionice uživate u najboljem fudbalu na svetu!

* Maloletnim licima zabranjeno je učestvovanje u igrama na sreću


tagovi

ŠpanijaMozzartLiga šampionaJuventusItalijaHappy HourEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara