""
""

MOZZART HAPPY HOUR: Hoće li Čuka izdržati? Rasterećena Voša ide na novu pobedu

Vreme čitanja: 2min | čet. 23.07.15. | 11:43

U današnjoj specijalnoj ponudi koja donosi sjajne kvote nalaze se mečevi srpskih klubova u kvalifikacijama za Ligu Evrope

Vojvodina i Čukarički danas ponovo izlaze na evroscenu. U toku ove sezone obe ekipe odigrale su po tri meča, dakle ukupno šest na kojima su primile samo jedan gol (Voša protiv MTK u Novom Sadu), što jasno govori da je prolazak u treću rundu kvalifikacija za Ligu Evrope realnost.

Izabrane vesti

Upravo za ova dva kluba vezana je današnja MOZZARTOVA akcije Happy Hour koja će trajati od 16.00 do 18.00, dakle sve do početka mečeva Gabala - Čukarički i Spartaks - Vojvodina.

A današnja specijalna ponuda odnosi se na sledeće tipove:

ČUKARIČKI NE PRIMA GOL - u pitanju je tip tm1 0 na par koji nosi šifru 6506. Tokom akcije Happy Hour kvota na ovaj tip iznosiće 3,80 umesto 3,35.

Neka se Azeri otvore, Čuka će to umeti da kazni!

Podsetimo, Čuka je u prvoj utakmici, na Banovom brdu, savladala Azerbejdžance sa 1:0, što znači da bi joj prolazak ovog tipa doneo i siguran prolazak u narednu rundu. A tim Vladana Milojevića u dosadašnja tri duela (dva sa Domžalama, jedan sa Gabalom) nije primio NIJEDAN gol.

VOJVODINA DVOJKA I 3+ - u pitanju je tip KMB 2&3+ na par koji nosi šifru 6510. Tokom akcije Happy Hour kvota na ovaj tip iznosiće 3,30 umesto 2,75.

Za bodove, za evropsku Vošu za Vujketa!

Voša je u prvoj utakmici u Novom Sadu dobila Letonce sa 3:0, i rasterećena je otputovala za Jelgavu, gde Spartaks igra mečeve kao domaćin, pošto njegov, u Jurmali, ne ispunjava UEFA uslove. Za očekivati je da domaći budu ofanzivni, a Novosađani em što su rasterećeni, em što su mnogo bolji, pa bi trebalo da bude i golova.

Ovi tipovi mogu se igrati u sinlgu ili kombinovati sa drugim igrama i parovima. Akcija Happy Hour biće aktuelna od 16.00 do 18.00 na svim MOZZARTOVIM uplatno-isplatnim mestima, kao i na sajtu mozzartbet.com.

* Učestvovanje u igrama na sreću nije dozvoljeno maloletnim licima


tagovi

FK VojvodinaSrbijasportsko klađenjeLiga EvropeHappy HourEvropaČukaričkibet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara