""
""

MOZZART GEJMING: Najbolji stoni tenis za Android?

Vreme čitanja: 2min | sre. 16.04.14. | 17:28

Ukoliko ste „sportista iz fotelje“, a ujedno volite stoni tenis, ovo je prava igra za vas

Sezona u najpopularnijim sportovima se bliži kraju, što za nas gejmere predstavlja pravu sušu kada je reč o novim naslovima sa sportskom tematikom. Svi čekamo Electronic Arts FIFA posvećenu Svetskom prvenstvu u Brazilu, koja će, nažalost, izaći samo za Xbox 360 i PS3. Vlasnike ovih konzola „stare“ generacije sunce će ogrejati najverovatnije do kraja ovog meseca, dok ostali smrtnici željni sportskih igara moraju da pronađu neko alternativno rešenje.

Jedna od boljih sportskih igara za Android platformu, koja se vrtoglavo probija na Google Play-u, je Real Ping Pong – kvalitetna arkadna igra koja pomoću ekrana osetljivog na dodir pokušava da dočara svet stonog tenisa. Ovu igru je veliki broj korisnika za samo nekoliko meseci proglasio za jedan od najboljih stonih tenisa na mobilnim uređajima sa Android operativnim sistemom.

Izabrane vesti

Okosnica igre su tri glavna moda: „karijera“, „liga“ i „turnir“. U prvom počinjete kao neafirmisani autsajder, koji mora da prođe šest nivoa do titule najboljeg. Težina je sjajno podešena, pa tako krećete od lakog sparing partnera i postepeno napredujete ka boljim igračima. Kako budete napredovali kroz igru, osvajaćete poene (u vidu loptica, koje koristite za kupovinu reketa i patika) i dobijaćete bolju opremu, koja se direktno odražava na vaše performanse. Kroz ligaško takmičenje, takođe napredujete od najnižeg ka top rangu, a sličan slučaj je i sa turnirima, koji su podeljeni u tri celine prema težini protivnika.

Što se tiče same kontrole, sve deluje krajnje jednostavno kada uđete u štos. Koliko brzo pređete prstom po ekranu, toliko će udarac biti jači.. Naravno, postoje trik-udarci i taktika koju prilagođavate stilu protivnika. Jedan od „bagova“ igre su udarci u ivicu stola, koji su gotovo neodbranjivi. Na svu sreću, ažuriranja igre su česta, pa će se ovi sitni nedostaci „ispeglati“ tokom vremena.

Jedan od modova, od koga se mnogo očekuje u budućnosti, jeste multiplayer, koji omogućuje igranje protiv živih protivnika širom sveta. Trenutno ovaj mod radi, ali su lagovi i „štucanja“ prisutni gotovo tokom svake partije.

Ukoliko ste „sportista iz fotelje“, a ujedno volite stoni tenis, ovo je prava igra za vas.

Ime igre: Real Ping Pong (ex Table Tennis)
Platforma: Android
Težina: 17,79 MB
Ocena: 76 %

Piše: Konstantin Milutinović
(k.milutinovic@gmail.com)


tagovi

gejmingandroid

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara