"SRBIJA!"
"SRBIJA!"

MOZZART časti: Srbija je za nas već prvak sveta!

Vreme čitanja: 2min | pet. 19.06.15. | 17:45

Svi tiketi sa tipom da će Orlići osvojiti Svetsko prvenstvo koji su uplaćeni pre početka turnira već danas su proglašeni dobitnim!

SRBIJA!

Dela, ne reči, govorili su Latini, a pošto mi na MOZZART Sportu već danima pišemo kako su za nas Orlići već prvaci sveta, šta god uradili u finalu, rešili smo da pređemo s reči na dela: kladionica MOZZART već danas je proglasila sve tikete na kojima je odigran tip da će Srbija osvojiti Svetsko prvenstvo pre početka takmičenja na Novom Zelandu (dakle, zaključno sa 29. majem) - DOBITNIM!

Izabrane vesti

Srbija prvak sveta u fudbalu. To toliko gordo zvuči, a da budemo iskreni, i zastrašujuće posle svih muka na koje su nas fudbaleri stavljali poslednjih godina, pa je MOZZART odlučio da nagradi sve one koji su bili hrabri i verovali da Orlići mogu na krov planete pre nego što je počeo Mundijalito na Novom Zelandu.

A bilo ih je, verovali ili ne! I to ne malo. A kvota je bila 22,00!

(Podsećamo, večeras od 20.00 do 23.00 traje HAPPY HOUR akcija vezana za finale SP, 
a sutra gledajte utakmicu u 07.00 u MOZZARTOVIM kladionicama uz besplatnu kafu)

Jedan od onih koji su verovali u tim Veljka Paunovića je Dragan Marinkov, član MOZZART CLUBA iz Pančeva, koji je ovaj tip odigrao preko sajta mozzartbet.com.

„Au, baš ste me obradovali, još mi je danas i rođendan, pa se sve poklopilo. Šta da kažem, osim hvala MOZZARTU, međutim, da niste danas, isplatili biste mi taj tiket sutra, a-ha-ha...“

Srbija prvak sveta, status: dobitan!

Dragan, dakle, nema sumnju u ishod finala.
„Ma kakvi, dobijamo sigurno! Verovao sam da ćemo osvojiti Svetsko prvenstvo i posle meča s Urugvajem u prvom kolu, kada smo izgubili iako smo bili mnogo bolji. Sada ostaje samo da završimo posao. I pobedićemo.“

Evo Draganovog tiketa.

Njegov „kolega“ iz Srbobrana, Dejan Pavlović, takođe se obradovao vestima iz MOZZARTA.
„Svaka čast! Svi pričaju da su Orlići za njih prvaci sveta, vi ste to i dokazali. Verujem da ćemo pobediti i Brazil, u stvari, siguran sam“, poručio je Dejan, čiji tiket možete videti OVDE.

Danas smo, dakle, obradovali Dragana, Dejana i još mnogo igrača koji su imali poverenje u ovu generaciju srpskih fudbalera. A sutra će Orlići obradovati sve nas!

Pogledajte kvote za finale Svetskog prvenstva.

Ovog leta, ovog leta, bićemo prvaci sveta!


tagovi

Svetsko prvenstvo U20SrbijaSP U20reprezentativni fudbalMozzartbet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara