""
""

Može li gore? Kapiten Jagodine izbačen na ulicu

Vreme čitanja: 1min | ned. 01.11.15. | 12:13

Osim Aleksandra Filipovića, ista sudbina zadesila je Popovića, Stojmirovića i Kjeremea

Može Srbija da bude prvak Evrope, može da postane i šampion sveta, ali izgleda da ne može da se otarasi rukovodilaca koji nam fudbal vuku ka provaliji. Kako drugačije opisati infiormaciju iz Jagodine, da je zbog nemarnosti čelnika kluba, kapiten tamošnjeg superligaša izbačen na - ulicu!?

Reč je o Aleksandru Filipoviću, 21-godišnjem levom beku, koji se sa još trojicom saigrača, izbačen iz iznajmljenog stana u Jagodini, pošto fudbalski klub nije izmirio obaveze prema zajmodavcima.
Igrači koji su izbačeni na ulicu, jer Jagodina nije plaćala obaveze zajmodavcu stanova su kapiten Aleksandar Filipović, Mladen Popović, Aleksandar Stojimirović i Frensis Kjereme... Da vas podsetimo da je predsednik Jagodine ujedno i potpredsednik FSS (Goran Milanović, op. au). I taj sutra treba da odlučuje o tome šta treba a šta ne treba uraditi. To može samo u srpskom fudbalu i nigde više u svetu“, stoji na zvaničnoj Fejsbuk stranici Sindikata profesionalnih fudbalera „Nezavisnost“.

Izabrane vesti

Podsećamo, Filipović je 2013. godine bio član omladinske reprezentacije Srbije koja je u Litvaniji osvojila Prvenstvo Evrope.

Pratite MOZZART i na Vajberu!

(FOTO: Star sport)


tagovi

SuperligaSrbijaMladen PopovićJagodinaFrensis KjeremeAleksandar StojimirovićAleksandar Filipović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara