""
""

Možda je ovo nagoveštaj veleobrta! Ser Aleks Ferguson stao uz Van Gala

Vreme čitanja: 1min | čet. 31.03.16. | 16:45

“Lako je kritikovati, ali navijači moraju da budu strpljivi. Bilo je sličnih sezona i u mom periodu”, jasan je legendarni Ferguson

Svi su ga otpisali. Ili skoro svi. Menadžer Mančester Junajteda Van Gal dobio je u finišu sezone najboljeg mogućeg “advokata” – ser Aleksa Fergusona.

O dana kada je postalo jasno da Junajted ove sezone može da osvoji samo trofej FA Kupa, britanski mediji traže njegovog naslednika. Čak se pominje i da je Žoze Murinjo jednom nogom na Old Trafordu, ali reči ser Aleksa Fergusona možda najavljuju veleobrt. Poznato je koliki uticaj u Junajtedu ima legendarni Ferguson.
“Veoma je lako kritikovati, ali morate da imate uvid u kompletnu situaciju u timu. Svi znate koliko Junajted ima povređenih igrača... Ako vam nedostaje toliko standardnih prvotimaca kao Van Galu onda imate ozbiljnih problema”, poručio je ser Aleks Ferguson.

Izabrane vesti

On je dodao da su neuspesi i suša trofeja sastavni deo velikog kluba kao što je Junajted.
Navijači Junajteda moraju da budu strpljivi. Bilo je sličnih perioda u moje i vreme Mete Bejzbija. Normalno je da bude godina koje su označene kao neuspešne, ali se klub uvek vraćao”, dodao je Ferguson.

(Foto Action Images)

Pratite MOZZART i na našoj Fejsbuk stranici


tagovi

SrbijaPremijer ligaLuis Van GalEvropaFK Crvena zvezdaAleks Ferguson

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara