"Potišteni igrači CSKA"
"Potišteni igrači CSKA"

Moskovska vojska pala u Čečeniji: Terek savladao CSKA (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sub. 28.09.13. | 15:52

Minijatura Kanua i monstruozan volej Lebedova zapečatili sudbinu Armejaca i poslali Anži na začelje tabele?!

Potišteni igrači CSKAGrozan dan za CSKA. Jedan od najvećih favorita za titulu u Rusiji pao je na gostovanju kod Tereka u 11. kolu Premijer lige i omogućio rivalima da mu odmaknu na tabeli – 1:0 (1:0).

Potop gostiju najavljen je već u 18. minutu meča kada je zaspala odbrana Armejaca, a Brazilac Kanu lako izbacio iz igre iskusnog, ali u ovom slučaj naivnog Vaslija Berezuckog. Lopta u sam rogalj gola Igora Akinfejeva za početno vođstvo autsajdera.

Izabrane vesti

Akinfejev je do kraja meča još jednom bio primoran na kapitulaciju u Čečeniji s obzirom da je Igor Lebedenko, koji je na terenu zamenio baš Kanua, ni minut po ulasku u igru uhvatio savršen volej i monstruoznim udarcem postavio konačnih 2:0 za prvu pobedu Tereka u ovoj sezoni Premijer lige!

Na meču na kojem se niko nije nadao tome.

CSKA je dakle ostao zakucan na 21 bodu, dok Zenit i moskovski rivali Spartak i Lokomotiva imaju po 23. Međutim, već tokom podneva stanje na tabeli će se promeniti jer Zenit i Spartak igraju derbi kola u Sankt Peterburgu.

Da premotamo malo na prošlu sezonu. Zenit i Spartak na deobi prvog mesta, okršaj na stadionu Petrovski i - 5:0 za domaće!

Terek je, pak, uspeo da pobegne sa začelja tabele. Na kojem je sada Anži što je do pre kog meseca delovalo potpuno nezamislivo.

PREMIJER LIGA – 11. kolo:

Terek – CSKA 2:0 (1:0)
/Kanu 18, Lebedenko 74/

16.00: Zenit – Spartak

Nedelja:
11.30: Dinamo – Krila Sovjetov
13.45: Volga – Kubanj
16.00: Krasnodar – Rubin
18.15: Anži – Amkar

Ponedeljak:
16.15: Lokomotivu – Tom
18.30: Rostov – Ural

(FOTO: Guliver/Getty Images)


tagovi

CSKA MoskvaEvropaIgor LebedenkoKanuPremijer ligaRusijaTerek Grozni

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara