"Žoao Mutinjo"
"Žoao Mutinjo"

MONAKO SE NE ŠALI: Mutinjo stiže za 40 miliona evra!

Vreme čitanja: 1min | sre. 15.05.13. | 18:29

Da li će Kneževi uspeti u svojoj, pomalo ludoj, zamisli da za jedno leto stvori drim-tim

 

Žoao MutinjoOnog trenutka kada je Monako obezbedio učešće u Ligi 1 naredne sezone u domu Kneževa počelu su da se kuju pakleni planovi za narednu sezonu. Predsednik Dmitrij Ribovljev planira da uloži malo bogatstvo u svoju preskupu igračku, a koliko će pomalo luda zamisao ruskog oligarha biti sprovedena u delo ostaje nam da vidimo.

Izabrane vesti

Posle vesti da su Kneževi angažovali Radamela Falkaa za 60 miliona evra, iz Portugala stiže nova “bomba“. Žoao Mutinjo stiže za 40 miliona evropskih novčanica! Portugalskom plejmejkeru ugovor sa Portom ističe 2016. godine, ali, kako prenose portugalski mediji, to ga neće sprečiti da u slučaju dobre ponude zameni dres Zmajeva za crveno-beli tima iz kneževine.

Jasno je k'o dan da Monako želi što pre da se otarasi rivala koji su bacili oko na pomenute igrače, ali i da “ukrade“ pojedine koji već nastupaju u prebogatim evropskim klubovima (Kompani, Tevez, Menez, Kliši, Lampard, Hulk...) i samim tim već sada dogovara poslove, koji će 1. jula samo biti potvrđeni i realizovani.

Međutim, nismo sigurni da je realno da novi francuski prvoligaš u samo nekoliko dana potroši preko 200 miliona evra za pojačanja, bez obzira na to koliko para ima Ribovljev... Mada, pored PSŽ, Mančester Sitija, Anžija, Zenita i Čelsija, koji samo vrebaju nove akvizicije, ko će ga znati...

(FOTO: Action Images)


tagovi

Dmitrij RibovljevEvropaFrancuskaFrenk LampardGael KlišiHulkKarlos TevezLiga 1MonakoRadamel FalkaoŽoao Mutinjo

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara