"Ispod nivoa igrao je i Janik Fereira Karasko"
"Ispod nivoa igrao je i Janik Fereira Karasko"

Monako ponovo dosadan, Barios sa penala u Sredozemno more (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | uto. 07.04.15. | 20:49

Monpelje bio na pragu iznenađenja u odloženom meču 25. kola Lige 1, ali mu je sreća okrenula leđa... Kao i najbolji napadač

Ispod nivoa igrao je i Janik Fereira KaraskoLiga šampiona je sadašnjost Monaka, ali pitanje je da li i budućnost. Iako su Kneževi u zaostaloj utakmici 25. kola francuskog prvenstva imali idealu priliku da se poravnaju da Olimpikom iz Marselja na trećem mestu na tabeli. Ali, Monpelje se još jednom pokazao kao izuzetno opasan gost, pa Monako može samo sreći da zahvali što je uopšte izvukao bod – 0:0 na stadionu Luj II.

Istina, mreža Monpeljea se zatresla još u prvom poluvremenu, ali je gol Levina Kurzave opravdano poništen zbog ofsajda. A onda šok u 51. minutu! Brajan Dabo je možda i previše lako pao na travu, ali je sudija Said Anžimi svejedno pokazao na beli tačku. Kolosalna šansa za Monpelje. I njegovog najboljeg strelca, iskusnog Lukasa Bariosa, koji je svašta preturio preko glave, a u poslednje vreme blista – na poslednjih 13 utakmica postigao je 11 golova, na poslednjih pet - pet golova.

Izabrane vesti

Večeras je potpuno zakazao. Loptu je poslao u Sredozemno more. Užasan, užasan šut.

Monako je tako i osmi put na poslednjih devet prvenstvenih utakmica u ulozi domaćina uspeo da mrežu sačuva netaknutom. Ovaj put na tome može da zahvali samo Bariosu. Mada je odbrana bila čak i bolji deo tima. Navala je apsoutno podbacila. Bernardo Silva je u 80. minutu imao idealnu poziciju posle povratne lopte Dimitra Berbatova – ovaj put u ulozi rezerviste kako bi se odmorio - ali je tukao pravo u Žofrija Žurdena. I to je otprilike bilo to od Monaka. Lak posao za gosta kakav je Monpelje, koji je izgubio samo jednu od poslednjih osam utakmica na strani.

Monako je pak dobio samo jednu od poslednjih pet utakmica kod kuće. Razočaravajuće od tima koji se ove sezone domogao mesta među osam najboljih na Starom kontinentu. Onih 3:1 protiv Arsenala na Emirejtsu brzo je zaboravljeno. Monako ponovo igra dosadan fudbal.

(FOTO: Action Images)


tagovi

MonpeljeMonakoLukas BariosLiga 1FrancuskaEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara