"Žemerson"
"Žemerson"

Monako pobedio Milan i Romu - Žemerson u Kneževini za 10.000.000 (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | sre. 27.01.16. | 20:54

Ugovor potpisan na pet i po godina. U igri su bili i Porto i Sevilja

ŽemersonNije ime od kojeg podilazi jeza, ali ako su se za njega interesovali Milan i Roma, pa i Porto i Sevilja čiji skauti imaju nepogrešiv njuh za najveće potencijale, onda to mora da znači da Žemerson u nogama ima nešto što vredi. Sve to moći ćemo da na proleće vidimo u Monaku, koji je pobedio žestoku konkurenciju u trci za potpis 23-godišnjeg Brazilca.

Reč je o 184 centimetara visokom štoperu koji stiže iz Atletiko Mineira sa kojim je 2014. osvojio Rekopa Sudamerikanu i Kup Brazila. U novembru je dobio i poziv za reprezentaciju Brazila, ali nije još debitovao za Selekao.

Izabrane vesti

Sada slede izazovi u Evropi. Prema informacijama francuskih medija na čelu sa uglednim L’Ekipom Monako će na ime obeštećenja Atletiku platiti 10.000.000 evra, a Žemerson će potpisati ugovor na pet i po godina. Visina plate je nepoznanica.

Milan je, inače, navodno odustao jer nema mesta za igrača van Evropske unije, pa bi morao da Žemersona čeka do leta. U Monaku će verovatno dobiti minutažu, jer Leonardo Žardim od štopera može da računa samo na Rikarda Karvalja, Andreu Rađija i Valasa.

Pratite MOZZART Sport i na našoj novoj Fejsbuk stranici

(FOTO: Action Images)


tagovi

Zimski prelazni rok 2016ŽemersonMonakoLiga 1FrancuskaEvropaBrazilAtletiko Mineiro

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara