""
""

Mlađi omladinici pokorili Jerevan

Vreme čitanja: 2min | uto. 15.03.16. | 14:56

Izabranici Milana Kosanovića savladali Jermeniju sa 4:1 u prvoj od dve prijateljske provere

Reprezentacija Srbije do 18 godina (1998. godište) ubedljivo je savladala vršnjake iz Jermenije sa 4:1 u prvoj od dve prijateljske utakmice u Jerevanu. Izabranici Milana Kosanovića su odličnom igrom u drugom poluvremenu dokazali razliku u klasi koja je mogla da bude izražena i ubedljivijim rezultatom.

Izabrane vesti

Orlići su poveli u 25. minutu nakon dobre akcije kompletnog veznog reda i precizne realizacije Uroša Račića koji je postigao prvenac u nacionalnom timu. Već u sledećem napadu, domaćin je izjednačio preko Erika Petrosjana koji je iskoristio nepažnju naše odbrane, pobegao po levoj strani i lobovao Marka Ilića za 1:1. 

Sa tim rezultatom se otišlo na odmor, a u nastavku susreta apsolutna dominacija Srbije. Čim je ušao u igru, mrežu je zatresao Igor Zlatanović, nakon kornera sa leve strane, a u 52. minutu Mehmedović je realizovao najstrožu kaznu i pogotkom proslavio ,,punoletstvo". Prethodno je oboren Damjan Gojkov posle dobre akcije po desnoj strani.

Imala je Srbija još prilika, mogao je da se proslavi Sava Petrov koji je propustio tri odlične prilike, a u samom finišu meča u strelce se još jednom upisao Igor Zlatanović, ponovo nakon kornera, ali sada sa desne strane.

Srbija je na ovom meču nastupila u sastavu: Ilić - Cucin (od 60. Radić), Dinga, Mašović (od 60. Damjanac), Dukić (od 69. Stevanović) - Nišić, Gojkov, Račić (od 69. Mesarović), Milić (od 46. Zlatanović), Mehmedović (od 60. Kukolj) - Petrov.

Revanš duel istih rivala u Jerevanu će se odigrati u četvrtak od 12 časova po srpskom vremenu.

Pratite MOZZART Sport i na našoj novoj Fejsbuk stranici

(FOTO: Star Sport)


tagovi

Srbijafudbalska reprezentacija Srbijeomladinska reprezentacija Srbijekadeti

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara