"Henrik Mkitarijan"
"Henrik Mkitarijan"

GOTOVO! Mkitarijan stiže u Liverpul, Šahtjor nemoćan pred 30 miliona sa Enfilda

Vreme čitanja: 1min | pon. 17.06.13. | 21:25

Najbolji fudbaler Jermenije pojaviće se na lekarskim pregledima u narednih par dana. Liverpul spreman da plati otkupnu klauzulu

Henrik MkitarijanOfanzivni vezista Šahtjora Henrik Mkitarijan otputovaće u Liverpul gde će u narednih par dana obaviti lekarske preglede, javlja ruska agencija ITAR-TAS. Klub sa Enfilda spreman je da plati otkupnu klauzulu u iznosu od 30 miliona evra, a trostruki najbolji fudbaler Jermenije trebalo bi da bude predstavljen do kraja nedelje. Da je sve izašlo iz domena glasina potvrđuje i podatak da je direktor Liverpula Ijan Ejr otkazao put na konferenciju u Brazilu da bi prisustvovao finalizaciji transfera. Ako to nije dovoljno, pročitajte izjavu trenera Šahtjora Mirčee Lučeskua:
"Mkitarijan ide. Postoji tim koji je voljan da plati otkupnu klauzulu. Sta mi možemo povodom toga, osim da tražimo zamenu“, jasan je trofejni rumunski stručnjak.

Mkitarijan je velika želja trenera Brendana Rodžersa, koji smatra da će ovaj fudbaler doneti preko potrebnu municiju napadu Crvenih . Reprezentativac Jermenije je prošle sezone dao čak 25 golova u ukrajinskoj ligi. Njegov učinak u ukrajinskom šampionu trebalo bi da nadoknade Brazilac Velington Nem, koji je za devet miliona evra stigao iz Fluminensea,  i napadač Parme Išak Belfodil, za koga su Rudari polsali ponudu tešku 11 miliona evropskih novčanica. 

Izabrane vesti


tagovi

EngleskaEvropaHenrik MkitarijanLiverpulPremijer ligaŠahtjor DonjeckTransferi 2013Ukrajina

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara