"stadion Napretka"
"stadion Napretka"

Mišković: Ako sam ja problem - idem! Ako Napredak ne treba u Evropu - kažite da ne bacamo novac!

Vreme čitanja: 2min | čet. 20.04.17. | 09:30

Predsednik Napretka besan posle poraza u Novom Sadu

stadion NapretkaNikola Trujić u trećem minutu sudijske nadoknade! Za pobedu Vojvodine od 2:1. U Kruševcu kažu - pobedu iz čistog ofsajda. I ne samo to, kažu da je u 83. minutu, pri rezultatu 1:1, sudija Zoran Široki morao da svira jedanaesterac za Napredak zbog starta Bogdana Planića na Aleksi Vukanoviću.

Predsednik Napretka Marko Mišković prilično je uznemiren posle dešavanja u Novom Sadu.
"Prvi sam greške smatrao plodom slučajnosti, ali kad se one ponavljalju u kontinuitetu čovek mora da posumnja da su tendenciozne i zlonamerne. Već ih je nekoliko samo u ovom delu prvenstva", kaže Mišković za Sportski žurnal.

Izabrane vesti

Trujić metar iza odbrane: Da li je Napredak oštećen u Novom Sadu? (VIDEO)

Vidno uznemiren po svemu sudeći. Jer razmišlja i o tome da napusti Čarapane.
"Počeo sam da se preispitujem, da li sam ja prepreka da Napredak ide u Evropu?! Smetam li ja nekome lično? Ako je tako, zarad Napretka, povući ću se iz kluba. Biće to i pitanje za klupsku Skupštinu koju ćemo uskoro sazvati", na glas razmišlja Mišković i dodaje.
"Ili ako je stav nadležnih institucija da Napredak ne treba da bude srpski predstavnik na međunarodnoj sceni, neka se izjasne, da ne bacamo uzalud novac. Oformićemo u tom slučaju ekipu od momaka i naše škole, boriti se za opstanak, igrati u Prvoj ligi".

Marko Mišković

Sa druge strane, u Novom Sadu tvrde da kod gola nema ničeg spornog. Filip Malbašić, koji je izveo korner, ima objašnjenje...
"Ko gubi ima pravo da se ljuti. Pobedonosni gol je sto posto regularan, jer je nakon mog prekida glavom loptu odbio odbrambeni igrač Napretka... Nije moje da komentarišem suđenje, zasluženo smo pobedili i širom otvorili vrata Evrope", kaže Malbašić za Žurnal.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

SuperligaSrbijaNapredak KruševacMarko MiškovićFSS

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara