"Sa prvog zimskog treninga crveno-belih"
"Sa prvog zimskog treninga crveno-belih"

Mir, mir, mir – niko nije kriv: Zvezda trenira kod Toleta

Vreme čitanja: 2min | čet. 30.01.14. | 17:00

Crveno-beli će sutra raditi u "kući fudbala" u Staroj Pazovi. Da li to znači i kraj sukoba sa prvim čovekom FSS-a?

Sa prvog zimskog treninga crveno-belih"Za Crvenu zvezdu, Tomislav Karadžić od subote 10. avgusta 2013. godine više nije predsednik Fudbalskog saveza naše zemlje", pisalo je u oštrom saopštenju kluba iz Ljutice Bogdana posle prvog kola Superlige i pobede Partizana nad Novim Pazarom uz obilatu sudijsku pomoć.

Međutim, izgleda da se Zvezda pomirila sa nemogućnošću da se izbori sa "Karadžićevom glasačkom mašinom i armijom poslušnika", pa će subotnji trening, poslednji pred povratak u Sloveniju na drugi deo priprema, odraditi na terenima "kuće fudbala" u Staroj Pazovi.

Izabrane vesti

U stručnom štabu je, naime, procenjeno da bi po ekipu bilo štetno da se posle priprema na prirodnoj podlozi na jedan dan vrati na veštačku travu, pa će igrači sutra na nešto duži put. Danas su trenirali na Marakani, ali samo na atletskoj stazi, iako je teren sa veštačkom travom očišćen.

I nema u toj odluci ničeg spornog, jer - teren je najbitniji. Ali postavlja se pitanje da li je ovakva odluka i definitivan dokaz da je sukob na relaciji Zvezda – FSS stavljen ad acta?

Nepunih šest meseci pošto je Crvena zvezda zahtevala od nadležnih državnih organa da "otvore istragu i konačno se pozabave očiglednim kriminalom koji je zahvatio naš fudbal".

Između ostalog i zbog "štetnog delovanja Tomislava Karadžića, počev od tendera za igradnju fudbalskog centra u Staroj Pazovi".

Sada, ipak, crveno-beli nemaju ništa protiv pomenutog objekta, a očigledno su prešli i preko Karadžićevih optužbi, koji je čelnike Zvezde nazivao svodnicima, kockarima, menadžerima i propalim političarima...

Na kraju krajeva, možda je zaista i najbolje da se svi i posvete onom najbitnijem – terenu i fudbalu?

(FOTO: Action Images)


tagovi

SuperligaTomislav KaradžićSrbijapripreme 2013/2014Kuća fudbalaFSSFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara