""
""

Miodrag Ješić stiže na klupu CSKA

Vreme čitanja: 1min | pet. 04.01.13. | 13:42

Armejci danas otpustili trenera Stojča Mladenova i očekuje se da u narednih par dana na njegovo mesto dođe nekadašnji strateg Partizana koji je dobio otkaz u saudijskom Najranu

 

Izabrane vesti

Najtrofejniji bugarski klub, CSKA iz Sofije otpustio je danas trenera Stojča Mladenova, a očekuje da u narednih par dana ne njegovo mesto postave iskusnog srpskog stručnjaka Miodraga Ješića.

Mladenov je po treći put u karijeri dobio otkaz na klupi bugarskih Armejaca, a Ješiću će ovo biti drugi put da dolazi na klupu slavnog kluba iz Sofije. Već je trenirao CSKA u periodu od februara 2005. do aprila 2006. godine i uspeo je da osvoji jednu šampionsku titulu. Ješić dolazi iz Saudijske Arabije, odnosno kluba Najran u kojem je dobio otkaz. Bugarski mediji prenose da je rukovodstvo kluba 99 odsto postiglo dogovor sa nekadašanjim trenerom Partizana, a zvanična promocija bi mogla da bude održana 8. januara.

Ješić je u trenerskoj karijeri vodio i bugarske klubove poput Slavije i Liteksa, a pored dva mandata u Partizanu, radio je i u Tunisu, Turskoj, Iranu, Rumuniji, Crnoj Gori, Libiji i Kini.

(FOTO: MN Press)


tagovi

BugarskaCSKA SofijaEvropameđunarodni fudbalMiodrag Ješić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara