"Miodrag Ješić"
"Miodrag Ješić"

Miodrag Ješić: Laž je da sam tražio novac igraču, laž je da me je udario!

Vreme čitanja: 2min | čet. 29.09.16. | 08:51

Srpski trener kategorički demantuje Francuza Fabijena Budarena

Miodrag JešićSamo još jedan igrač nezadovoljan zbog toga što je igrao. Tako Miodrag Ješić tumači izjave Francuza Fabijena Budarena, koji je za francuski Footbal365 istakao da mu je srpski trener tražio pare da bi još 2008. godine imao mesto u Liteksovom timu. Pa i da ga je Francuz udario zbog toga.

U izjavi za Kurir Ješić najavljuje tužbe protiv medija koji su preneli Budarenovu izjavu (?!), ali kategorički ističe da je u pitanju izmišljena afera kojom nekom pokušava da mu u trenutku dok pregovara sa pet klubova stopira novi angažman.
"Svima koji me poznaju jasno je da sam u karijeri imao mnogo problema upravo zbog toga što se nisam bavio takvim stvarima i javno sam govorio o tome. Imam 57 godina, preko dve i po decenije sam trener, radio sam na tri kontinenta i ikad nisam došao u situaciju da uđem u fizički kontakt s igračem. Dakle, pored tvrdnje da sam mu tražio novac, laž je i da me je udario tokom boravka u Dubaiju. Pa da je to zaista tako, da li zaista mislite da niko o tome ne bi napisao ništa punih osam godina?", jasan je Ješić u izjavi za Kurir.

Izabrane vesti

U Ješićevu odbranu stao je i Sindikat profesionalnih fudbalera Nezavisnost, koji je na Fejsbuk stranici objavio: "Svako ko poznaje Miodraga Ješića zna da je čestit čovek i da je izjava francuskog fudbalera lažna i nemoralna... Ova izjava francuskog fudbalera je dokaz da i među igračima ima onih koji nisu vredni nikakve pažnje".

(FOTO: Star Sport)


tagovi

SrbijaMiodrag Ješićmeđunarodni fudbalBugarska

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara