""
""

Ministar odbrane za MOZZART Sport: Ne vraćam se u reprezentaciju

Vreme čitanja: 2min | pet. 21.10.16. | 13:42

Iako je selektor Jovica Cvetković u planu velike rekonstrucije reprezentacije Srbije najavio i povratak Darka Stanića od toga neće biti ništa

Srpski rukomet je dobio impuls života povratkom Jovice Cvetkovića na mesto selektora muške reprezentacije. Bivši selektor je već jednom digao našu reprezentaciju iz mrtvih, sada ga očekuje slična misija.

Izabrane vesti

U tom poduhvatu je već napravio plan i program, a mesto u tim njegovim planovima je zauzeo i Darko Stanić. Cvetković je najavio da bi voleo da vidi Stanića opet u reprezentaciji, ali od toga neće biti ništa rekao je popularni Ministar odbrane za MOZZART Sport.
“Kada je igrački deo u pitranju, nemam šta više da dam reprezentaciji. Imam 38 godina i vreme je da mlađi golmani dobiju prostor. Već dve godine nisam na vrhunskom, profesionalnom nivou, nisam u reprezentaciji i ne mogu da pružim ono što bi se od mene očekivalo”, kaže Stanić.

Cvetkovićeve reforme: Povratak Vujina, Rastka i Toskića, Nenadiću uloga organizatora  

On ne želi da razočara navijače partijama ispod nivoa na koji ih je navikao.
“Nikada se nisam prihvatao nečega za šta nisam 100 odsto siguran. Još pre dve godine kada sam otišao u reprezentativnu penziju, osetio sam da nisam na najvišem niuvou i da neki mlađi treba da zauzmu moje mesto. Kao igrač se sigurno neću vatiti u reprezentaciju”.

A da li postoji šansa da Darko Stanić na neki drugi način pomogne reprezentaciji? Naprimer, kao član stručnog štaba?
“Kada je taj deo u pitanju, ne mogu ništa još da kažem, pošto još ne znam. Mnogo stvari ima uticaj na moju odluku kada je to u pitanju, ali o njima ne bih sada da govorim. Prioritet mi je nastavak klupske karijere u Kataru i ostalim arapskim zemljama”.

(FOTO: Star sport)


tagovi

Darko StanićrukometRukometna reprezentacija Srbije

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara