""
""

Ministar Gane: Marijana Kovačević ide na Mundijal, igrači je obožavaju

Vreme čitanja: 2min | čet. 20.03.14. | 17:51

Srpkinja za koju je 2010. čuo ceo svet će biti član desetočlane ekspedicija koja će Ganu koštati 9,8 miliona dolara

Srbija neće biti na Mundijalu, ali će naša zemlja ipak imati predstavnika na najvećoj smotri svetskog fudbala. Orlovi nisu uspeli da se kvalifikuju kao pre četiri godine za razliku od Marijane Kovačević.

Izabrane vesti

Čudesna doktroka za koju je pre četiri godine čuo ceo svet će opet biti protagonista Svetskog prvenstva u fudbalu i opet će biti član reprezentacije Gane kao i u Južnoj Africi 2010. godine. Ministar sporta Gane Elvis Afri Ankra je potvrdio danas da će Marijana biti član Ganine propratne ekspedicije koja će brojiti deset članova. Reč je o ljudima koji nisu članovi stučnog štaba već predstavljaju „pomoć sa strane“. Pored Marijane, reprezentacija će imati svog zvaničnog bubnjara/zabavljača. Troškovi slanja ove desetočlane ekspedicije u Brazil iznose 9,8 miliona dolara!
„Nemojte da trivijalizujemo stvari. Selektor će vam reći da je bubnjar podjednako važan kao i lekar, psiholog, čak i trener. Svaki član promočnog osoblja je od velike važnosti za uspeh tima i ne želimo da pravimo nikakve kompromise. Ako se prisetite 2010. godine, znate da je jedna doktorka koristila konjsku placentu da leči fudbalere i da nam je to mnogo značilo. Igrači je obožavaju i zahtevali su da ona ide sa reprezentacijom i na naredno svetsko prvenstvo“, rekao je ministar Afri Ankra.

Marijana Kovačević je bila globalni hit pre četiri godine, o njoj su pisali najpoznatiji svetski mediji, pošto je na čudesan način oporavljala Robina Van Persija, Glena Džonsona, Frenka Lamparda, Josija Benajuna, Alberta Rijeru... Marijana je bila najzaslužnija što su na prethodnom Mundijalu za Ganu nastupili Džon Mensa i Asamoa Đan koji su uoči takmičenja imali ozbiljne povrede.

(FOTO: MOZZART Sport)


tagovi

reprezentativni fudbalMundijal 2014Ganadr Marijana Kovačević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara