"Nikola Jokić pružio sjajnu partiju"
"Nikola Jokić pružio sjajnu partiju"

Milojevi klinci ne posustaju: Mega dobila i Zadar, Jokić odigrao partiju sezone!

Vreme čitanja: 2min | pon. 03.11.14. | 21:55

Mladom centru nedostajale dve asistencije za tripl-dabl

Nikola Jokić pružio sjajnu partiju

Sjajna partija Milojevićevih klinaca! Mega Vizura bila je bolja od Zadra na svom terenu u meču šestog kola ABA lige- 91:84  i ovom pobedom došli su na deobu trećeg mesta sa Cedevitom. Fantastični Nikola Jokić održao je košarkaški čas iskusnijim centrima Zadrana.

Izabrane vesti

Najbolji u timu Mege bio je neverovatni Nikola Jokić koji je ubacio 17 poena čemu je dodao 12 skokova i osam asistencija, što je bilo dovoljno za indeks 40 i zvanje najkorisnijeg igrača kola. Podršku je imao u Aleksandru Marelji koji je postigao 20 poena. Najefikasniji u poraženom taboru bio je Džejms Florens sa 19 poena, dok je Ive Ivanov ubacio poen manje.

Zadrani su bolje otvorili meč i dobili su prvu deonicu sa tri poena razlike, ali mladi tim Dejana Milojevića imao je spreman odgovor. U drugoj četvrtini ubacili su čak 30 poena i na poluvreme Mega, zahvaljujući sjajnim rolama Nikole Jokića i Ognjena Jaramaza, odlazi sa prednošću od pet poena- 47:42.

Publika u Sremskoj Mitrovici videla je još bolju košarku od svoje ekipe početkom drugog poluvremena i do kraja trećeg kvartala Mega Vizura došla je do razlike od 12 poena zahvaljujući Jokiću i Marku Kešelju. Na startu poslednje deonice najbolji u timu Zadra Ive Ivanov dobija petu ličnu grešku i činilo se da gosti nemaju snage za povratak u meč, ali Zadrani trojkama prave veliku seriju u ovoj četvrtini i prilaze na samo tri poena minusa. No, Nenad Miljenović i Aleksandar Marelja nisu dozvolili potpuni preokret i momci Dejana Milojevića uspevaju da dođu do pobede.

Mega Vizura sada ima četiri pobede uz dva poraza i ta ekipa deli treće mesto na tabeli sa zagrebačkom Cedevitom. Zadar, s druge strane, ostaje na samo dve pobede i zauzima 11. poziciju.

(FOTO: MN PRESS)


tagovi

Dejan MilojevićEvropaJadranska ligaMega VizuraNenad MiljenovićNikola JokićZadar

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara