""
""

Milko Đurovski: Mažić je morao da vidi penal za Zvezdu! (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | ned. 28.05.17. | 09:19

„Boško je kratko sa igračima, ne znam šta je mogao više da uradi“, poručio je legendarni napadač.

Povlačenje Ričmonda Boaćija u četvrtom minutu, zatim start Milenkovića nad Milićem kome je prethodilo navodno igranje rukom.

Dve situacije koje su do stanja gneva doveli odgovorne sa Marakane. Kao i obično mišljenja su podeljena, ali za Milka Đurovskog dilema ne postoji. Brat trenera Crvene zvezde i bivši napadač večitih rivala smatra da je Milorad Mažić napravio grub previd u četvrtom minutu, odnosno da je morao da je povlačenje Boaćija od strane Milenkovića okarakteriše kao penal.
„Zvezda je napravila presing na početku, ali je bila bezopasna po gol. Partizan je iskoristio jednu šansu. Znao sam sa da će biti težak meč, da će jedan gol odlučiti. Zaslužena pobeda crno-belih, mada je Zvezda pri kraju imala šansu za izjednačenje. Mažić je morao da sudi penal za Zvezdu u prvom poluvremenu“, poručio je Milko Đurovski u izjavi za Sportski Žurnal.

Izabrane vesti

On je dodao da je Crvena zvezda previše forsirala igru po bokovima.
Ne poznajem dobro igrače Zvezde, i Boško je kratko sa njima. Da sam ga savetovao rekao bih mu da igra otvoreno, ali na terenu vidite da je teško igrati sa trojicom ili četvoricom u špicu. Crveno-beli nije trebalo da igraju toliko na centaršuteve, nije im bilo jasno zašto nisu odustajali od takvih pokušaja da dođu do gola“, dodao je Milko Đurovski.

Potpredsednik FSS Goran Bunjevčević je poručio da su crno-beli bili bolji za jedan gol.
„Dobar meč. Na kraju je Partizan bio bolji za jedan gol. Crno-beli su imali još mnogo prilika. Zvezda može da žali za šansama u prvom poluvremenu. Navijači su sastavni deo fudbala. Jedna grupa navijača je hvalila, druga kritikovala FSS. To je obično tako“, kratak je bio Bunjevčević.

Meč u Humskoj nije propustio ni bivši štoper crno-belih, a sada pomoćnik Slavoljuba Muslina, Mladen Krstajić.
„Zaslužena pobeda Partizana, Marko Nikolić je odlično postavio taktiku, igrači su ceo meč bili kompaktni, čestitam im. Partizan je pokazao da ništa nije rešeno pre poslednjeg kola“, jasan je bio Krstajić.

 


tagovi

SuperligaSrbijaMilorad MažićEvropaFK Crvena zvezdaBoško Đurovski

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara